Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Băsescu, despre relaţia Ponta-Dragnea: Sunt în stare să se pupe pe gură, deşi se urăsc sincer!

Thursday, 01 October 2015, 12:13 Sursă: REALITATEA.NET

Întrebat cum vede relaţia dintre Ponta şi Dragnea, Băsescu a explicat, la Adevarul Live, că aceştia îl şantajează pe Klaus Iohannis să nominalizeze un premier de la PSD:

"Cred că se urăsc sincer, însă au ipocrizia socialiştilor de tip vechi, care sunt în stare să mintă fără limite şi să se pupe. Sunt în stare să se pupe pe gură deşi se urăsc sincer. Dragnea s-ar vrea şi prim-ministru şi sunt sigur că va încerca un astfel de joc. Şantajează preşedintele să pună un pesedist. Un şantaj ordinar. Cred că preşedintele greşeşte. După ce a văzut că această majoritate este betonată, trebuie să ia notă că PNL nu poate să preia guvernarea. I-aş chema la Cotroceni".

Acesta a mai precizat că el i-ar convoca la Cottroceni, în locul preşedintelui:

L-ar lăsa în offsaid pe Victor Ponta şi pe Dragnea şi pe domnul general. În acest moment, pasul care este de făcut este invitarea la Cotroceni a coaliţiei. Le-aş spune: suntem toţi de acord că România are un prejudiciu cu un premier trimis în judecată. Faceţi-mi o propunere pentru un alt premier şi eu semnez decretul. Preşedintele are ca obiectiv să readucă Guvernul în calitatea de partener pentru celelalte Guverne. Trebuie găcită soluţia opentru ca domnul Ponta să plece".


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ