Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Băsescu, despre dezvăluirile lui Niţulescu: Este un om serios. În schimb, Dragnea l-a minţit

Friday, 02 October 2015, 14:14 Sursă: REALITATEA.NET

Fostul preşedinte a declarat că a sunat la trezoreria partidului şi la Vasile Blaga pentru a verifica, precizând că i s-a infirmat că Dragnea i-ar fi finanţat campania:

"Ce vă pot garanta e că Niţulescu e un om serios. Dragnea e un mare mincinos. El, ca să se puna bine cu Niţulescu, a spus şi o minciună... că mi-a finanţat campania. Am sunat şi la trezorerie, şi la Blaga, am întrebat daca există o astfel de finanţare mi-au infirmat este un caracter dispus să minta să îi fie bine. Când a plecat de la PDL a plecat minţind ca să îsi atingă niste obiective. Este tipul de om care spre exemplu, daca ar avea partidul pe mana pentru interesul lui, l-ar vinde nu am dubii. Putea să spună ceva Niţulescu ce aş fi putut confirma, Dragnea cu stilul lui unsuros, l-am primit aveam şi o simpatie a venit să imi aducă un dar o corabie din Brazilia. Când eram în opoziţie cu PSD, Dragnea îşi făcea drumuri pe la mine. Soţia afland de unde e cadoul, l-a luat şi l-a aruncat", a declarat Traian Băsescu. 

Pe de altă parte, fostul preşedinte a mai spus că Liviu Dragnea are un caracter mizerabil:

"S-a bagat peste tot, caracterul este mizerabil dar asta e Dragnea. Daca vor o opţiune foarte proastă, nu vorbesc că nu am interes să nu fie ales. Mă ingrijorează pentru că PSD-ul este cel mai mare partid, este reprezentativ şi să pui un tip de teapa lui Dragnea, este o mare eroare pentru PSD. Am vazut ce a facut în ultima vreme cum l-a lucrat pe Ponta, este un om pe care care trebuie să-l ţii departe de tine", a mai spus Traian Băsescu.

Declaraţia sa vine în contextul în care ieri, în urma declaraţiilor făcute de Teodor Niţulescu la Realitatea TV, la emisiunea "Jocuri de putere", a reieşit că Traian Băsescu ar primit bani de la Liviu Dragnea pentru campania electorală. Fostul preşedinte susţine că nu a primit o astfel de finanţare.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ