Băsescu: Chiţoiu şi Stroe, executanţi ai lui Ponta. PNL mai are în guvern unul la fel

Tuesday, 11 February 2014, 23:00 Sursă: Mediafax

Traian Băsescu a declarat, marţi, că Daniel Chiţoiu şi Radu Stroe au fost executanţi ai lui Ponta, adăugând că PNL mai are în Guvern unul la fel.

Adaugă părerea ta

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, la B1, că apariţia lui Klaus Iohannis în formula USL este potrivită, că Daniel Chiţoiu şi Radu Stroe au fost executanţi ai lui Ponta, adăugând că PNL mai are în Guvern unul la fel, executant, şi precizând: "Dacă nu l-au ghicit, îl las acolo".

Preşedintele a spus că apariţia lui Iohannis în formula USL "este potrivită, pentru că liberali aveau nevoie să echilibreze credibilitatea în guvernare, pentru că miniştrii liberali nu se vedeau".

"Să fim drepţi. Eu ştiu mult mai bine decât presupun ziariştii. Chiţoiu era un executant, ce îi cerea Ponta făcea, nu avea treabă cu consultarea, cu PNL. Cum era şi Stroe. Şi Stroe a fost tot un astfel de executant. Şi mai au unul, dar dacă tot nu l-au ghicit, îl las acolo. Mai au un portofoliu, care este tot aşa, un executant, fără să gândească, fac politica PSD-ului, fără niciun gând să facă ceva liberal", a comentat Traian Băsescu.