Barna:"Ponta vrea s-o țină cât mai mult la butoane pe Dăncilă"

Wednesday, 23 October 2019, 17:57 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Liderul USR, Dan Barna, spune că nu este surprins de anunțul lui Victor Ponta că Pro România nu va vota pentru învestirea Guvernului Orban. "Nu cred că a crezut cineva vreo clipă că strategia domnului Ponta este alta decât aceea de a o menţine pe Viorica Dăncilă în continuare la butoane", afirmă Barna.

 
"Am văzut că domnul Ponta tocmai a declarat că doreşte să menţină în continuare Guvernul Dăncilă, nu cred că e o surpriză pentru nimeni. Nu cred că a crezut cineva vreo clipă că strategia domnului Ponta este alta decât aceea de a o menţine pe Viorica Dăncilă în continuare la butoanele României şi la furtul banului public la care asistăm de trei ani şi jumătate şi mai ales la risipirea lui", a declarat Dan Barna, miercuri, într-o conferinţă de presă la Arad, scrie Agerpres.
 
El a spus că are încredere că premierul desemnat va reuşi să îşi construiască majoritatea pentru învestirea guvernului în zilele următoare.
 
"Vorbim de o majoritate care va ţine guvernarea minoritară a domnului Orban, în situaţia în care aceasta va fi învestită, în incapacitate de a putea să facă reformă. Decizia domnului Ponta, de astăzi, confirmă lucrul acesta", a completat Dan Barna.

Pro România nu va vota guvernul Orban, a declarat Victor Ponta miercuri, la ieșirea de la discuțiile cu premierul desemnat.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri