Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Raed Arafat, în campanie electorală pentru PSD la Deva

Saturday, 04 November 2017, 13:10 Sursă: REALITATEA.NET

Mărginean e în prezent președintele „Salvital”, o asociație formată din autorităţi ale administraţiei publice locale şi instituţii publice ce acționează în paralel cu ISU și UPU-SMURD. Asociația are 84 de paramedici care îşi desfăşoară activitatea în cadrul detaşamentelor de pompieri ale I.S.U. „Iancu de Hunedoara” al Judeţului Hunedoara din Municipiul Deva, Municipiul Hunedoara, Municipiul Petroşani, Municipiul Brad şi Comuna Ilia și în cadrul serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din Municipiul Vulcan, Oraş Petrila şi Oraş Simeria unde echipajele sunt formate din 13 paramedici civili.

Salvital Hunedoara deține și 8 ambulanţe de tip B2 si o autospecială de primă intervenţie tip MERCEDES – BENZ SPRINTER 519. Petru Mărginean este președintele asociației Salvital de unde încasează 9000 de lei pe lună, în timp ce paramedicii sunt plătiți foarte prost.

Mărginean a refuzat să confirme presei locale ce salariu ia de la Salvital, promițând că va răspunde după alegeri.

Așa că, atacat în presa locală, PSD-istul Mărginean avea nevoie de o confirmare de la centru. Zis și făcut, Arafat s-a executat și a marcat o vizită oficială în calitate de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ