Coronavirus - România: 114648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Antonescu: Mascarada lui Ponta m-a determinat să votez. USL 2 este o minciuna enormă

Friday, 14 November 2014, 21:33 Sursă: REALITATEA.NET

"USL 2 este o minciună enormă din partea lui Victor Ponta şi a acoliţilor săi, este o ameninţare, pentru că, o asemenea atitudine, deci chiar şi atunci când aproape ai câştigat partida, tot simţi nevoia să minţi, tot simţi nevoia să înşeli, tot simţi nevoia să-ţi ascunzi adevărata identitate, asta nu are ce să fie bine, în termeni populari, şi este, de asemenea, o enormă ruşine pentru oameni de tipul acestui Tăriceanu, atât de apreciat de foarte multă lume comodă în gândire şi în atitudine şi care mă face să spun că eventualul succes al stângii, dacă îi putem spune aşa acestui PSD, are drept cauză impostura, falsul din partea autointitulată dreaptă a scenei politice româneşti (...) USL a avut un proiect de construcție riscantă, de anvergură, la care am participat cu toata energia bună, credința, onestitatea și cu toată imaginația mea. Eu nu am cum să stau deoparte și să nu spun ce cred astăzi despre aceste lucruri. În această seară, domnul Ponta, domnul Dragnea, și toți ceilalți valeți politici, în frunte cu domnul Tăriceanu încearcă, într-un fel să paraziteze o imagine pe care eu, împreună cu aliații de atunci, am creat-o in 2009. Domnul Ponta a trădat spiritul USL, în vara anului 2012, l-a trădat ulterior, de aceea USL și-a încheiat activitatea” a mai spus Crin Antonescu.

Întrebat cum comentează afirmațiile de astăzi ale liderului PSD, Victor Ponta și ale președintelui PLR, Călin Popescu Tăriceanu, potrivit cărora, la semnarea procolului USL 2, le-ar fi plăcut ca fostul lider PNL să fie alături de ei, Antonescu a declarat:

”Eu m-am obișnuit cu acest mod hoțesc de a minți. E încă o formă de a minți în campanie electorală. Nu îi era nimănui dor de mine acolo. Lui Victor Ponta nu îi era dor de mine și una din marile bucurii ale sufletului lui Victor Ponta, cred, a fost aceea că i-a dat șansa Dumnezeu să nu ne întâlnim în această campanie electorală. Nu îi  era dor lui Călin Popescu Tăriceanu, pentru că valeților nu le e dor de oamenii lideri, mai ales că, atunci când îmbrăcați frumos, joacă rol de persoane importante. Nu îi era dor nici lui Liviu Dragnea care cine foarte bine cine, cum și cât a trădat spiritul USL, aproape din prima zi. Nu le era dor lor și evident, nu îmi era dor nici mie”, a răspuns Crin Antonescu.

De asemenea, întrebat dacă va vota duminică, în turul doi al alegerilor prezidențiale, Crin Antonescu a subliniat că ”ceea ce a făcut domnul Ponta în seara asta, această imensă mascaradă”, l-a determinat să voteze duminică. 

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ