Andreea Paul Vass: Nominalizare Gabrielei Boca la ASF, o bătaie de joc la adresa instituției

Wednesday, 16 September 2015, 09:32 Sursă: REALITATEA.NET

Aceasta făcut un apel la parlamentari pe contul său personal de Facebook, susținând că nominalizarea este una rușinoasă, care nu se cuvine pentru ASF.

“Parlamentari cu dragoste de țară și cu apreciere față de profesionalism,

Vă cer ca mâine să nu ne dăm votul pentru halucinanta candidatură nominalizată pentru ASF. Dați o șansă aici, în România, adevăraților profesioniști! Este incredibil pe mâna cui lăsăm supravegherea piețelor financiare în România. Costul neprofesionalismului girat politic ne costă pe toți, pe noi toți românii. Nu mai merge așa!”, a spus Andreea Paul Vass.

Totodată, Vass acuză că Gabriela Boca este lipsită de experiență și de profesionalism și că această nominalizare este o bătaie de joc la adresa instituției.

“Astăzi, am audiat în Comisia de Buget a Camerei Deputaților o persoană nominalizată pentru Consiliul ASF. Mi-este atât de rușine de rușinea persoanei în cauză încât nici nu doresc sâ-i pomenesc numele. Rușinoasă și pentru cei care și-au dat suportul politic. Este dezastruoasă nominalizarea făcută de partidul lui Tăriceanu. Nicio experiență relevantă în domeniu, niciun răspuns 'cât de cât' la întrebările de fond. Definiția incompetenței pentru postul în cauza. O adevărată bătaie de joc la adresa instituției chemată să supravegheze piețele financiare”, a explicat prim-vicepreședintele.

De asemenea, liberalul susține că la ASF se practică un blocaj politic.

“Vă mai mirați de eșecurile și falimentele de pe piețele noastre? La ASF salariile nu sunt mici ca să acuzăm lipsa interesului profesioniștilor. Aici blocajul este pur politic. Deși am votat împotriva acestei gafe enorme, parlamentarii puterii au votat pentru această nominalizare, dar au bâjbâit în pauza nemulțumiți de calitatea incredibil de slabă a candidatei. Pur și simplu nu-mi pot explica votul lor dictat exclusiv politic în fața evidenței grăitoare. Parcă nu i-ar costa și pe ei oamenii nepotriviți numiți la ASF. Recredibilizarea ASF și a Parlamentului României pornește de la oamenii de calitate pe care îi promovăm în instituțiile cheie ale statului român”, a mai scris Paul Vass pe Facebook.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ