Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anastase:Antonescu adoră să stea în pat cu duşmanul. Dovadă,candidatura lui Ciorbea susţinută de PSD

Wednesday, 02 April 2014, 16:23 Sursă: Mediafax

Roberta Anastase a afirmat că numirea lui Victor Ciorbea în Consiliul ASF "contravine legii", în condițiile în care Ciorbea nu are experiență în supravegherea pieței de capital și nu îndeplinește condiția privind vechimea, impusă de lege. În acest context, vicepreședintele PDL a afirmat că PSD și PNL "guvernează în continuare" și că lui Crin Antonescu "îi place să stea în pat cu dușmanul", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Deşi, teoretic, USL s-a destrămat şi avem de-a face cu un spectacol destul de puţin credibil pe televizoare oferit de cei doi lideri, Ponta şi Antonescu, în realitate domnului Antonescu îi place, adoră să stea în pat cu duşmanul. Acest lucru este dovedit de candidatura domnului Ciorbea, susţinută de grupul parlamentar PSD, la conducerea ASF. Ei guvernează în continuare", a afirmat Anastase.

Vicepreședintele PDL a adăugat că afirmațiile lui Victor Ciorbea din Parlament, conform cărora îl recomandă pentru funcția de la ASF rezultatele bune obținute la școală arată că "ridicolul nu mai are limite în actuala clasă politică și la nivelul actualei puteri".

Plenul comun al celor două Camere a aprobat, marţi, numirea lui Mişu Negriţoiu în funcţia de preşedinte, membru executiv al Consiliului ASF şi a lui Victor Ciorbea în funcţia de membru neexecutiv al Consiliului ASF.

Victor Ciorbea a fost numit cu 326 de voturi "pentru" şi 16 voturi "împotrivă".


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ