Coronavirus - România: 191102 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Alina Gorghiu, mesaj incredibil: Vasile Blaga a putut să vadă cât de ușor sunt de manipulat

Friday, 19 December 2014, 19:59 Sursă: REALITATEA.NET

Gorghiu a răspuns astfel unei întrebări privind reproșul adversarilor politici, potrivit cărora a fost aleasă co-președinte PNL pentru că poate fi ușor manipulată de Vasile Blaga.

"Puteți să-l întrebați pe Vasile Blaga cât de ușor sunt de manipulat, a avut parte de mine deja, am făcut parte din echipa scurtă de campanie, timp de o lună jumătate și am lucrat cot la cot, așa că a avut ocazia să vadă cât de ușor sau de greu e să se lucreze cu mine. Asta cu manipularea este cea mai facilă critică, cel mai greu de demonstrat și n-aș răspunde la așa ceva, ci la chestii de substanță, nu glumițe și cancanuri.

Un om politic are menirea să vorbească lucruri serioase, să se preocupe de construcție, iar cu Vasile Blaga asta vom face, vom construi, pentru că este foarte mult de lucru. De la momentul fuziunii și până azi nu s-au făcut decât pași foarte mărunți, este adevărat, am avut cel mai mare succes electoral cu Klaus Johannis, însă greul abia acum începe, și nimic din ce urmează să facem nu va fi ușor, dar sunt convinsă că localele și parlamentarele vor fi finalul unui proces complicat al fuziunii, dar încununat de succes", a spus Alina Gorghiu.

 Mai multe pe Agerpres

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ