Alina Gorghiu dă o veste proastă PSD-ului

Sunday, 15 December 2019, 19:20 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Alina Gorghiu crede că judecătorii CCR vor respinge sesizările făcute de PSD pe legile asumate de Executiv deoarece nu există nicio prevedere legală care să împiedice angajarea răspunderii pe un act normativ aflat în procedură parlamentară.

"Dacă erau probleme pe fondul angajării răspunderii şi pe fondul legilor, PSD avea la îndemână un mijloc democratic de contestare a lor, şi anume moţiunea de cenzură. CCR nu are altă soluţie decât aceea de a respinge sesizările.

Nu scrie nicăieri, în afară de o decizie a CCR unică de acum 10 ani că o lege aflată în procedură parlamentară nu poate fi preluată sau retrasă de Guvern şi adoptată prin Ordonanţă sau prin angajare de răspundere", a precizat Alina Gorghiu, potrivit Mediafax.

De asemenea, liberalul susţine că Marcel Ciolacu, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, nu este în măsură să atace la Curtea Constituţională legile pe care Guvernul vrea să-şi asume răspunderea deoarece reprezintă partidul din Opoziţie.Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-16 06:08:06
Si daca CCR spune ca parlamentu nu poate fi fentat cu smecherii ?Hai,ce faceti ?

Grigore Alexandrescu fabula :„Urât îmi sunt unele dobitoace,ca ursul ,leul și alte câteva/Care cred despre sine ,ca prețuiesc ceva”Dna Gorghiu,pe fond,că tot vă e dragă expresia,de ce vreti ,bre,sa eludati parlamentul ?Nu mai aveti ce legifera ,decât demolarea ?Introduceti ,mai bine,huliganismul politic,că vreau cătușe pentru cei care inventeaza minciuni ,să câstige politic.Sau reglementati mulsul caprelor in bidon de sticlă,dacă nu aveti treabă.

Alte articole din: Ultimele Stiri