Alina Gorghiu confirmă că a fost în "sufrageria" lui Vlase

Wednesday, 07 November 2018, 16:53 Sursă: REALITATEA.NET

Alina Gorghiu a confirmat că a participat marţi seara la ziua onomastică a directorului SIE, Gabriel Vlase.

Adaugă părerea ta

Ea a refuzat să ofere mai multe detalii cu privire la participanţi, dar i-a sugerat ironic lui Liviu Dragnea să înfiinţeze o comisie care să ancheteze acest eveniment. 

”Am participat aseară (marţi seară -n.r.) la o zi onomastică, un eveniment privat. Dar dacă evenimentele private sunt de interes - şi am văzut că sunt multe teme care nu-şi au locul în Parlament, am sugerat dlui Dragnea să facă o comisie de anchetă să vadă ce meniu a fost la acest eveniment, ce participanţi au fost şi alte lucruri... Discuţia publică nu mi se păare că are sens”, a declarat pentru Mediafax Alina Gorghiu.

Liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a afirmat miercuri, la Parlamentul, că a participat marţi seară „la o petrecere privată”, fiind invitat în urmă cu o săptămână urmă de directorul SIE, Gabriel Vlase. Ciolacu a adăugat că nu s-a discutat nici despre politică, nici despre „povestea valizelor”.

„Nu s-a vorbit de politică. Nu s-a vorbit de valize. Suntem vechi prieteni, vechi colegi. Ne-am văzut ca la orice zi normală.”, a declarat Marcel Ciolacu, fiind întrebat dacă la întâlnirea de marţi seară s-a discutat atât despre povestea valizelor, cât şi despre demiterea Guvernului.

Şi fostul premier Mihai Tudose a confirmat că a participat la ziua lui Gabriel Vlase, dar a refuzat să ofere alte detalii.