Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Alina Gorghiu conduce lista candidaţilor PNL Timiş pentru Senat, în locul lui Vasile Blaga

Thursday, 13 October 2016, 21:28 Sursă: REALITATEA.NET

Surse din cadrul PNL Timiş au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că preşedintele PNL, Alina Gorghiu, va candida la alegerile parlamentare din luna decembrie pe locul întâi lăsat liber pe lista PNL Timiş de către Vasile Blaga.

Pe locul doi pe lista partidului rămâne Mariana Nagy.

În ceea ce priveşte lista candidaţilor PNL Timiş pentru Camera Deputaţilor, pe primul loc a rămas Marilen Pirtea, rectorul Universităţii de Vest din Timişoara, urmat de senatorul Ben Oni Ardelean, Balint Petrescu şi de Liliana Oneţ.

Preşedintele PNL Alina Gorghiu declara, sâmbătă, că va fi ultima care va anunţa unde va candida, afirmând că PNL va depune marţi listele pentru diaspora, iar în jur de 20 octombrie vor fi definitivate cele la nivel naţional. ''Nimeni nu ştie în momentul acesta unde voi candida şi nici nu o să ştie nimeni, voi fi ultimul care va anunţa unde va candida. Tocmai pentru că mi se pare nerelevată candidatura Alinei Gorghiu, mi se pare mult mai important ce fel de liste sau de profil de candidat vom avea, dacă vom îndeplini criteriile de integritate şi eu vă garantez asta'', spunea preşedintele PNL, Alina Gorghiu, întrebată dacă va candida la Timiş, în locul lui Vasile Blaga.

La finele lunii septembrie, Vasile Blaga, anchetat pentru fapte de corupţie, a anunţat că îşi depune demisia din funcţia de copreşedinte al Partidului Naţional Liberal şi din cea de şef de campanie pentru alegerile parlamentare din acest an.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ