Alegeri locale. PNL a validat 14 candidați pentru primării. Unde sunt cele mai multe nemulțumiri

Monday, 18 January 2016, 14:23 Sursă: REALITATEA TV

Cei 14 candidați validați sunt: Mircea Hava — Alba Iulia, Gheorghe Falcă — Arad, Dragoș Luchian — Bacău, Ștefan Boboc — Brăila, Emil Boc — Cluj Napoca, Pavel Badea — Craiova, Petru Mărginean — Deva, Nicușor Ciumacenco — Galați, Daniel Cârjan — Drobeta Turnu Severin, Marius Bodea — Iași, Andrei Voloșevici — Ploiești, Ioan Popa — Reșița, Marius Bălașa — Slatina, Nicolae Robu — Timișoara.

Pentru președinția unor consilii județene au fost validate următoarele candidaturi: Ionel Palăr — Bacău, Alin Tișe — Cluj, Eugen Pârvulescu — Teleorman.

Cele mai multe nemulţumiri sunt, însă, în Capitală, unde liberalii, în frunte cu şeful Organizației PNL București, Cătălin Predoiu, se plâng că nu au oameni capabili să câştige. Duminică seară, şi secretarul general, Ilie Bolojan, a dat un avertisment în ceea ce-l priveşte pe Cristian Buşoi: candidatura lui la primăria Capitalei nu este definitivă, potrivit Realitatea TV.

"Dânsul a fost desemnat de PNL București ca și candidat la Primărie, dar nu a fost validat. Nu va putea fi susținut de PNL dacă nu își face un profil de candidat, care să aibă o șansă reală de a câștiga", a spus Bolojan.

Acesta precizat că, în București, a constatat un dezastru lăsat în urmă de ultimii primari și acest lucru reprezintă o problemă pentru toate partidele, informează portalul Știripesurse.ro.

Jumătate dintre aceștia au primit deja prima unda verde din procesul de desemnare a candidatilor, o parte dintre acestia fiind edilii in functie.Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ