Coronavirus - România: 5467 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ALDE dă în clocot! Filiala Olt cere demisia lui Chițoiu și ruperea alianței cu Pro România

Friday, 06 September 2019, 13:02 Sursă: REALITATEA.NET

Nemulțumiți că liderii de la centru nu le-au explicat condițiile unei eventuale alianțe cu Pro România și mai ales de faptul că ALDE nu a primit susținere pentru candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la prezidențiale, ALDE Olt cere o schimbare de strategie. Primul vinovat de eșecul partidului la alegerile europarlamentare este secretarul general Daniel Chițoiu, care ar trebui să demisioneze, susține Mihai Niță.

„Considerăm că secretarul general trebuia să își apere partidul, pe liderul acestuia, inclusiv de atacurile nepermise ale noului partener politic, care a încercat prin toate declarațiile publice să delegitimeze politic ALDR și să îl trateze ca pe  partidul minor din noua alianță…În baza mandatului Biroului Politic Teritorial al ALDE Olt, solicităm demisia imediată din funcția de secretar general al ALDE a domnului Daniel Chițoiu și întrunirea forurilor statutare ale partidului, în care să fie desemnat un secretar general agreat de toți liderii județeni ai partidului”, a declarat Mihai Niță.

El a mai spus că astfel de decizii au mai fost luate și de alte organizații din țară, care au susținut astăzi conferințe de presă. „Am vrut să începem de la Olt și în același timp mai au loc conferințe de presă în țară, urmând ca săptămâna viitoare să atragem toate filialele alături de grupul nostru. Consider că partidul se poate redresa cu acțiuni serioase, cu corectitudine, cu muncă în mod sincer și cinstit”, a precizat președintele ALDE Olt.

Detalii pe Realitatea de Olt


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ