Afacerile imobiliare ale lui Stelu continuă. Construieşte apartamente de 150.000 de euro

Thursday, 21 July 2016, 10:45 Sursă: REALITATEA.NET

Zecile de apartamente construite în strada Rahmaninov, din cartierul Floreasca, de firma controlată, până anul trecut, de afaceriştii Gheorghe Stelian, zis “Stelu”, şi Dinu Pescariu, urmează să fie finalizate până în data de 14 decembrie 2016. Acest lucru reiese dintr-o autorizaţie de construire, cu numărul 60/3R, emisă, în data de 24 februarie 2016, de către fostul primar al Sectorului 2, Neculai Onţanu. O lună mai târziu, edilul a fost reţinut de DNA.

Proiectul, transferat de Stelu pe firmă

Concret, autorizaţia de construire emisă de Neculai Onţanu în februarie autorizează, de fapt, continuarea lucrărilor de construcţie avizate de un document similar, emis de acelaşi primar, la data de 17 noiembrie 2011 şi care se referă la un imobil de locuinţe, compus din două subsoluri, cu parter şi şase etaje, la care se adaugă un al şaptelea nivel-duplex, amplasate în strada Rahmaninov nr. 50-70, din sectorul 2 al Capitalei.

Interesant este faptul că, la demararea proiectului, certificatul de urbanism pentru această construcţie a fost eliberat pe numele lui Gheorghe Stelian, ca persoană fizică, aşa cum reiese din documentul nr. 1277/51 R, emis în data de 6 august 2011 de aceeaşi Primărie a Sectorului 2, condusă de acelaşi primar Neculai Onţanu.

Mai mult, în 31 august 2011, şi Agenţia pentru Protecţia Mediului a Municipiului Bucureşti a luat în discuţie avizarea proiectului, tot la cererea lui Gheorghe Stelian, pe persoană fizică, cerere înaintată personal de acesta în data de 26 august 2011.

În 2016, însă, aflăm că autorizaţia de construire a fost emisă pe numele unei societăţi, SC Rahmaninov Residence SRL, controlată de acelaşi Stelu, însă, oficial, deţinută de două persoane-paravan.

Citeşte mai multe pe jurnalul.ro.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ