Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Povestea dramatică din spatele unui tutorial de make-up. Ce ascunde, de fapt, această fată

Friday, 04 September 2015, 21:44 Sursă: REALITATEA.NET

În urmă cu 10 ani, Jordan Bone a fost implicată într-un accident rutier care a lăsat-o paralizată de la piept în jos. Avea doar 15 ani la vremea respectivă şi, ca orice adolescentă, începuse să fie interesată de cosmetică şi produse de înfrumuseţare, scrie independent.ie.

„Când eşti adolescentă... uneori fetele se îngrijorează de felul în care arată. Începi să experimentezi diverse look-uri şi devii ceea ce vei fi în cele din urmă”, a povestit Jordan. „Mie chiar îmi plăcea partea aceasta de înfrumuseţare. Pentru mine, a fost parte a identităţii mele. Sunt o fată drăguţă... M-am luptat ani de zile cu machiatul”, a adăugat ea.

Aşadar, tânăra care acum are 25 de ani a decis să înceapă să îşi împărtăşească pasiunea şi cu alte fete şi să realizeze tutoriale vide de make-up. Însă, nu a fost uşor.

„Mâinile mele nu aveau suficientă putere nici măcar pentru a le ridica în dreptul feţei. Nu pot strânge nimic în mâini, nu îmi pot mişca degetele”, a mărturisit ea. „La început, mă murdăream cu mascara pe toată faţa, iar asta mă făcea să mă simt groaznic... Nu voiam să ies din casă, parcă nu eram eu. A trebuit să învăţ să fac totul altfel şi să exersez în permanenţă. În cele din urmă am devenit puţin mai puternică. Am devenit suficient de bună încât să am încredere să fac tutoriale”, a adăugat ea.

Şi totuşi, la început, Jordan nu a vrut ca privitorii să ştie cu ce probleme se confruntă. Dar comentariile răutăcioase pe care le-a primit au îndemnat-o să dezvăluie adevărul.

„Oamenii îmi lăsau comentarii, întrebând de ce îţi ţii mâinile aşa? Cred că cei care mă urmăreau de mai mult timp îşi dăduseră seama, dar persoanele care îmi vedeau clipurile nu înţelegeau de ce ţin pensula într-un mod diferit”, a explicat ea.

Drept urmare, zilele trecute, tânăra a realizat un nou filmuleţ în care şi-a dezvăluit condiţia fizică.

„Am vrut cu adevărat să fac o diferenţă. Am vrut să îi inspir şi pe alţii să facă ceea ce îşi doresc. Chiar dacă lucrurile pot să pară terbile la început, pe parcurs se pot îmbunătăţi”, a afirmat în cele din urmă Jordan Bone.


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE