Luna Plină din 10 ianuarie distruge armonia. Zodiile sunt afectate puternic

Wednesday, 08 January 2020, 10:06 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

La începutul lui 2020, Luna Plină va străluci pe cer în data de 10 ianuarie, efectele sale fiind multiplicate de trecerea într-un an extrem de puternic și semnificativ pentru zodii.

Berbec

Începutul de an este destul de încărcat pentru Berbec, care are multipe obligații și responsabilități pe plan profesional. Dar concentrarea sa este maximă, iar inspirația nu-l părăsește nicio clipă. Nativii acestei zodii se vor axa foarte mult pe muncă, astfel încât ar putea apărea probleme în relația de cuplu și în viața de familie. Dar își vor mărturisi de câte ori pot dragostea și vor încerca să compenseze absențele îndelungate prin excursii și ieșiri împreună cu cei dragi. 

Taur

Va avea dificultăți de readaptare la locul de muncă, mai ales că va trece prin anumite conflicte și tensiuni chiar la început de an. S-ar putea ca ideea de schimbare să revină din ce în ce mai des în mintea sa, iar Luna Plină din ianuarie îi va da putere să-și urmeze noile hotărâri. Relația cu persoana iubită trece, de asemenea, prin anumite transformări, care pot duce la deznodăminte neașteptate, dar Taurul este dispus să accepte orice schimbare. 

Citește continuarea aici

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri