Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop LUNA PLINĂ. Uranus, planeta viitorului, își schimbă direcția în 11 ianuarie. Vești importante

Friday, 10 January 2020, 23:30 Sursă: Realitatea.net

Horoscop sâmbătă 11 ianuarie 2020 Rebelul și șocantul Uranus iese din retrograd în Taur din 11 ianuarie 2020. Ce îți aduce planeta libertății în acțiune.

Horoscop sâmbătă 11 ianuarie 2020 Când planeta schimbărilor subite și întâmplărilor neprevăzute iese din retrograd o data cu eclipsa de Luna plină, aceasta este o mare veste cosmică.

Horoscop sâmbătă 11 ianuarie 2020 Uranus iese astfel din staționarea retrogradă în care a fost din 11 august 2019 și este ultima planetă ce revine direct, încheind astfel seria retrogradelor anului 2019.

Horoscop sâmbătă 11 ianuarie 2020 Până pe 17 februarie, toate planetele sunt în mișcare directă, deci toate motoarele sunt turate la maxim spre viitor. Uranus este prin excelență planeta viitorului. 

Horoscop sâmbătă 11 ianuarie 2020 Schimbarea sa de direcție trezește un focus profund intensificat pentru libertate. Uranus este în Taur de anul trecut și până în 2026, zodie unde a mai fost acum 84 ani.

Horoscop sâmbătă 11 ianuarie 2020 De aici el conduce o nouă eră de inspirație și ne eliberează de captivitatea gândirii în exces. Când o planetă de calibrul său schimbă direcția, generează un impact semnificativ asupra noastră.

Imagine

Horoscop sâmbătă 11 ianuarie 2020 Uranus este cel ce ne trezește și ne îndreaptă spre viitor. El rupe regulile vechi – brusc și rapid – și crează loc pentru nou.

Se poate simti ca o curatenie de primavara la nivel de suflet.

Asadar, sa fim foarte proactivi in a imbratisa si accepta schimbarile. Acum suntem sustinuti sa transcendem toate frustrarile suprapuse, acumulate si consolidate, toate stagnarile si toate indoielile. Este o schimbare multidimensionala.

Uranus vrea sa acordam importanta inspiratiei. Focul inspiratiei traieste in Uranus. Cand apare un gand care ne da o stare buna, nu e planificat si e spontan si traseaza o experienta viitoare, este clar ca e interventia lui Uranus direct.

Mai multe pe Sfatul Parintilor.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE