Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop: Cum îl faci să nu te părăsească niciodată, în funcție de zodia lui

Wednesday, 14 May 2014, 16:00 Sursă: REALITATEA.NET

Berbec Lenjerie sexy fara ocazie speciala. Berbecul este un barbat foarte sexual si este atras de orice experienta inedita si lipsita de inhibitii. Fa dintr-o zi obisnuita o ocazie speciala si asteapta-l intr-o lenjerie intima sexy atunci cand vine de la munca. Cu siguranta se va bucura de moment si isi va dori ca aceasta experienta sa se repete, zilnic, daca se poate.

Taur Surprinde-l mereu cu cine delicioase. Taurul este adevaratul gurmand al zodiacului si in mod sigur va fi impresionat de calitatile tale culinare. In cazul lui chiar se aplica zicala "dragostea trece mai intai prin stomac". Odata ce va aprecia efortul tau, isi va dori sa te aiba alaturi toata viata.

Gemeni Sexul oral neasteptat. Barbatul nascut in zodia Gemeni este foarte vorbaret, insa cu acest gest cu siguranta vei reusi sa-i inchizi gura, in sensul bun al cuvantului. Atunci cand doarme profund sau abia a intrat pe usa, surprinde-l cu o partida de sex oral si in mod sigur va aprecia foarte mult gstul tau si foarte curand va deveni dependent de tine.

Citește articolul integral pe Ele.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE