Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

HOROSCOP: Ce așteptări are de la viitoarea nevastă, în funcție de zodia lui

Friday, 28 March 2014, 17:48 Sursă: REALITATEA.NET

Astrele iti vin in ajutor, pentru ca tu sa afli ce asteptari are de la tine, in functie de zodia lui!

Berbec

Se stie ca barbatul Berbec este foarte pretentios si vrea ca totul sa fie "ca la mama acasa", asa ca sa nu te mire in momentul in care iti va cere sa fii o gospodina desavarsita, sa stii sa prepari cea mai buna mancare sau sa poti tine casa sub control, ca si cum ar fi ceva natural. Pentru el, trebuie sa fii stapana pe tine si sa stii cum sa te organizezi.

Taur

Taurul este foarte pretentios si are foarte multe fixatii, asa ca isi doreste o sotie foarte organizata, meticuloasa, care sa il poata ajuta sa tina totul in control. El are nevoie de liniste si de ordine in viata sa, pentru ca haosul il sperie complet. Asadar, daca viitorul tau sot este Taur, trebuie sa fii foarte sigura pe tine si pe ceea ce stii sa faci.

Gemeni

Barbatul Gemeni este ghidat dupa cateva principii simple, in general, asa ca nu trebuie sa-ti faci foarte multe griji in privinta lui. El isi doreste, in primul rand, o sotie care sa-l inteleaga si sa nu fie cicalitoare. Trebuie sa fie calma, iubitoare si sa stie cand sa vorbeasca. Nu este de moda veche, asa ca regula cu "o foarte buna gospodina" nu se aplica in cazul lui.

Rac

Barbatul Rac este un romantic incurabil, asa ca isi doreste o sotie care sa il iubeasca cu adevarat, care poate fi o mama foarte buna pentru copiii lui si care stie sa acorde importanta chiar si celor mai mici detalii. In general, acest barbat va alege sa se casatoreasca cu acea femeie care ii este cea mai buna prietena, inainte de toate.

 

Citește articolul integral pe ele.ro.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE