HOROSCOP LUNAR. Află cum stai cu iubirea în iulie!

Wednesday, 25 June 2014, 16:44, Sursă: REALITATEA.NET

Descoperă care sunt previziunile astrelor pentru tine în această perioadă, din punct de vedere sentimental. Află dacă ai şanse să-ţi întâlneşti sufletul pereche, în cazul în care eşti singură, sau cum va decurge relaţia ta.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Dacă până acum ai vrut să copilăreşti şi să experimentezi cât mai multe lucruri noi, din această lună te gândeşti să te linişteşti. Îţi doreşti stabilitate ţi vrei un partener care poate să îţi ofere asta.

Aşa că dacă ai un iubit de ceva vreme a venit momentul pentru pasul următor, iar dacă eşti singură poţi reuceri vreun fost pe care nu l-ai apreciat cum trebuia.

Leu (22 iulie - 22 august)

E posibil ca în această lună să intri într-o relaţie pe care vrei să o ţii ascunsă cât mai mult timp.

Motivele pot fi diverse, de la un triunghi amoros până la o relaţie cu şeful. Nimic nu este exclus, aşa că trebuie să păstrezi aparenţele. Şi nu te lăsa influenţată de critici, fă doar ceea ce simţi!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Vrei din tot sufletul să ai o relaţie perfectă, iar dacă eşti singură să porneşti în căutarea ei, cel puţin în această lună.

Din dorinţa de a-ţi găsi urgent pe cineva, rişti să fii dezamăgită destul de serios.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

O să ai parte de o lună cu de toate, şi cu bune, dar şi cu rele.

Din nefericire însă, certurile cu iubitul te vor afecta atât de mult încât nu vei mai băga de seamă şi lucrurile bune. Există însă şi o veste bună, totul va reveni la normal imediat ce iulie va trece.

 

Citește articolul integral pe Eva.ro.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage