Coronavirus - România: 18070 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop 3 decembrie 2019. Succesul acestei zile cere o implicare totală

Monday, 02 December 2019, 16:19 Sursă: realitatea.net

Horoscop 3 decembrie 2019. Berbec

Nu te aştepta la rezultate ieşite din comun, pentru că ziua poate să-ţi ofere foarte multe lucruri frumoase, dacă nu ridici ştacheta prea sus.

Dacă tu pretinzi doar miracole şi evenimente speciale, acoperite într-un ambalaj sclipitor, s-ar putea să nu apară aşa ceva şi să vezi în jur ceea ce nu ai, în loc de ceea ce totuşi ai primit.

Coboară pretenţiile la un nivel normal, pentru că atunci vei avea mai multe motive de bucurie şi de satisfacţie, decât dacă ţi-ai stabili un unic ţel mult prea înalt pentru resursele tale actuale. 

Horoscop 3 decembrie 2019. Taur

Ziua e perfectă pentru călătorii, dar nu neapărat pentru deplasări care au un anumit scop, de exemplu o delegaţie la serviciu sau o călătorie de afaceri, ci mai degrabă o excursie de plăcere, în care să ai timpul şi starea potrivite pentru a explora, pentru a vedea, o călătorie în care să nu te împingă nimeni şi nimic de la spate ca să ajungi la o anumită destinaţie, ci să te bucuri de aventura în sine

. Şi dacă tot e vorba de aventură, aceasta ar putea fi atmosfera multor deplasări ale zilei, deci nu te aştepta ca totul să meargă lin şi programat de la plecare până la sosire. 

Horoscop 3 decembrie 2019. Gemeni

Nu trebuie să pleci urechea la problemele altora, de vreme ce tu ai azi un motiv de sărbătorit.

Nu e dovadă de egoism faptul că râzi, când altul, alături plânge, pentru că nu poţi rezolva necazurile tuturor de pe pământ. Acum contează bucuria ta şi a celor care au contribuit la acest succes, deci nu te jena să te distrezi.

Sunt unii care nu ştiu să se bucure de lucrurile bune pe care le au şi tot caută ceva ce nu vor obţine.

Horoscop 3 decembrie 2019. Rac

Da, e bine să visezi uneori, dar de data aceasta eşti împins într-o direcţie care nu se transformă în realitate.

E o himeră care te atrage ca un magnet dar cu cât te apropii mai mult, ea se îndepărtează şi mai tare.

Poţi transforma iluzia în imaginaţie, pentru a găsi soluţii să îţi îndeplineşti visul, dar nu mai fugi aşa, la nesfârşit, după ceva ce tot ca o ceaţă rămâne la orizont, fără să o atingi vreodată. 

Horoscop 3 decembrie 2019. Leu

Când faci ceva, fă-o complet, adică nu te mai gândi şi la alte variante şi nu aştepta să apară eventuale alte direcţii.

Succesul acestei zile cere o implicare totală în tot ce faci, investind toată energia, concentrarea şi voinţa ta în acel lucru.

Numai aşa roadele vor fi excelente! Cu încredere deplină în scopul tău cel mare, ai să vezi ce repede apar, de pretutindeni, resursele de care ai nevoie pentru a duce ceea ce faci la nivelul maxim.

Horoscop 3 decembrie 2019. Fecioară

Ai muncit mult, ai atins limita surmenajului intelectual pentru că stresul prin care ai trecut în ultima perioadă a lăsat urme.

Încearcă să nu te implici azi în proiecte dificile sau competiţii intelectuale.

Stai departe de ochii vreunui profesor care vrea să te asculte sau de vreun şef care te cheamă la raport, pentru că nu ai la tine toate atuurile potrivite pentru a lăsa o impresie ireproşabilă. 

Horoscop 3 decembrie 2019. Balanță

Dragostea este frumoasă şi senzuală, aşa cum o vezi tu azi, existând un schimb reciproc foarte intim între voi: de la suflet la suflet.

Dacă azi cunoşti pe cineva nou, atracţia va fi spontană şi vei descoperi în ochii celuilalt acelaşi interes pe care îl ai şi tu faţă de el. Se poate naşte o idilă de toată frumuseţea, dacă eşti în căutarea .

În cuplurile deja închegate, declaraţiile de dragoste amintesc de vremurile bune ale relaţiei. 

Horoscop 3 decembrie 2019. Scorpion

Eşti măcinat de o problemă din trecut şi o tot readuci în atenţie după atâta timp.

Ar fi trebuit s-o uiţi demult, pentru că nu mai are nici un rost pentru tine, dar faci ce faci şi iar vorbeşti despre vechile tale motive de suferinţă.

Lasă-te condus spre viitor, lasă trecutul trist în urmă, pentru că a trece mereu on revistă acele fleacuri nu face decât să-ţi răscolească sufletul şi să te doară inutil. 

Horoscop 3 decembrie 2019. Săgetător

Eşti în faţa unor perspective noi şi promiţătoare, dar deocamdată nu le iei foarte în serios, şi bine faci.

Atitudinea aceasta un pic jucăuşă se va dovedi a fi mai bună, decât să îmbraci haina omului responsabil şi să începi să vezi în jur doar probleme.

Linişteşte-ţi sufletul înainte de a face primul pas şi înarmează-te cu imens optimism, pentru că reuşita finală depinde enorm de gândirea pozitivă şi de atitudinea optimistă de la start.

Horoscop 3 decembrie 2019. Capricorn

Reuşeşti să vezi din tot ce se petrece în jurul tău doar partea frumoasă a lucrurilor. Excelentă abordare! De ce să te cramponezi de nimicuri, când ştii că toate au o rezolvare la final?

Aşa că adu-ţi aminte de ceea ce făceai când erai mai mic, ce inocent priveai lucrurile din jurul tău, câtă încredere aveai în oameni, dar era o atitudine foarte bună pentru a trece peste toate zâmbind.

Joacă-te un pic cu lucrurile serioase, glumeşte, distrează-te, eliberează-te de limitări şi frici şi fii ca şi cum n-ai avea nicio problemă. 

Horoscop 3 decembrie 2019. Vărsător

Vino cu picioarele pe pământ, pentru că trăieşti într-o iluzie! Lucrurile nu sunt aşa cum ţi le imaginezi tu, pentru că ai ridicat foarte sus ştacheta şi ai aşteptări mult prea mari de la o situaţie care evoluează cât se poate de banal.

Nu pretinde sau nu spera mai mult decât poţi obţine, deci fii realist când îţi propui un ţel, ca nu cumva să visezi ceva ce nu ai de unde primi. 

Horoscop 3 decembrie 2019. Pești

Ceva îţi spune să nu duci mai departe ce ai început, pentru că au apărut motive de suspiciune cu privire la şansele de succes ale acestei acţiuni. Mai bine o amâni, o laşi pe altădată, deoarece acum nu sunt întrunite toate condiţiile necesare unui succes deplin.

Ceva te trage de mânecă, îţi spune să fii prudent, să nu te bagi mai mult decât e cazul, deocamdată, deci ai face mult mai bine dacă ţi-ai asculta vocea interioară care spune: stai pe loc.

Citește horoscopul complet pe acvaria.com

 

 

Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE