Horoscop 20 ianuarie. Dezamăgiri şi deziluzii pentru o zodie. A ajuns la capătul puterilor!

Sunday, 19 January 2020, 21:05 Sursă: Realitatea.net

Berbec

Te preocupă ideea de dreptate în toate domeniile vieții. Iar la serviciu vei fi aspru judecat pentru nevoia ta de găsi vinovatul.

Taur

Partenerul își permite să cheltuiască o sumă din bugetul comun fără a se consulta înainte cu tine. Nu este ceva grav, însă ai fi vrut să știi. 

Gemeni

Te străduiești să stingi orice conflict din jurul tău, însă fără șanse de reușită. Din contră, s-ar putea să pui și mai mult gaz pe foc. 

Rac

Ești prea preocupat de muncă să îți dai seama că o persoană dragă suferă și că are nevoie de ajutor. Din fericire, vei afla în timp. 

Leu

Mâhnirea ta are legătură cu faptul că oamenii dragi vor să vadă doar partea negativă a vieții când sunt atâtea aspecte care îi pot înveseli. 

Fecioară

Primești multe informații noi de la colegii tăi și cu greu le așezi ordonat în mintea ta. Ești obligat să ieși din zona ta de confort. 

Balanță

Îi aprobi pe ceilalți fără a sta mult pe gânduri, dar nu ești chiar de acord cu propunerile lor. Vrei doar să păstrezi armonia dintre voi. 

Scorpion

Când credeai că ai mai scăpat de responsabilitatea față de unii membri ai familiei, au loc mai multe evenimente care îți dau peste cap toate planurile. 

Săgetător

Tu vrei una, dar universul parcă îți joacă feste. Orice inițiativă îți va fi blocată sau schimbată prea repede. Ai nevoie de puțină răbdare. 

Capricorn

Este cazul să te gândești să cheltuiești o sumă de bani și pentru răsfățul personal. Nu trebuie să fie ceva scump, ci doar ceva care să te facă să te simți bine. 

Vărsător

Îți recapeți vitalitatea, dar încă nu ești pregătit pentru a o lua de la capăt. Cel mult, poți renunța la ce te ține pe loc. 

Pești

Sensibilitatea îți poate fi și prieten, și dușman. De aceea, ai grijă astăzi la oamenii cărora le spui secretele tale. Evită cheltuielile. 

Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE