Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop 2 octombrie. Nu te baza pe prieteni pentru că te vor dezamăgi. Zodia care ajunge la capătul puterilor

Thursday, 01 October 2020, 15:34 Sursă: Realitatea.net

Berbec

Nu le mai spune tuturor care sunt planurile tale până la sfârșitul anului. Puțină discreție nu strică. Poți planifica o călătorie.

Taur

Nu te baza pe prieteni pentru că te vor dezamăgi. Și nu este vina lor, ci oarecum a ta pentru că ai așteptări de la cine nu trebuie.

Gemeni

Te simți foarte singur, chiar dacă sunt destui oameni în jurul tău. Ai impresia că nimeni nu te înțelege. 

Rac

Partenerul sau apropiații nu te vor scuti de la nimic. Vei munci serios chiar și astăzi. Sau vei fi pe drumuri toată ziua.

Leu

Mahmureala nu este ceva grav, așa că nu exagera cu victimizarea și plângerile. Toți se simt epuizați, dar nimeni nu comentează ca tine.

Fecioară

Vrei doar să stai lângă persoana iubită și să petreceți ziua visând, povestind, citind, uitându-vă la filme și seriale sau ascultând muzică.

Balanță

Rudele problematice se lipesc de tine și nu scapi de ele până nu le promiți ceva. Diplomația este bună doar atunci când ambele părți câștigă.

Scorpion

Ești foarte atent cu persoana iubită și plin de gesturi romantice. Azi uiți de partea concretă a vieții și vrei să îți explorezi sentimentele.

Săgetător

Decizi să nu faci curățenie după petrecerea de aseară. Pur și simplu vrei un colț de pat și o pernă și să pui capul.

Capricorn

Nu ți-a ajuns că ai fost vedeta nopții trecute, vrei și astăzi să mergi la o petrecere. Ia în calcul că nu vei mai avea același succes.

Vărsător

Nu vrei pe nimeni în jurul tău. Te deranjează gălăgia, agitația sau faptul că trebuie să faci pe gazda politicoasă.

Pești

Ești prea influențabil și sensibil, deci ai putea să eviți discuțiile în contradictoriu sau statul la povești cu persoane toxice.


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE