Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop 12 martie.  Zodia care ajunge la capătul puterilor. Nimic nu o mai ajută!

Thursday, 12 March 2020, 00:57 Sursă: Realitatea.net

Berbec

Marte, guvernatorul tău, se apropie de un careu cu Jupiter. Vei resimți o doză de curaj care te poate conduce către gesturi inconștiente.

Taur

Venus scapă de conjuncția cu Uranus. Parcă se mai așază lucrurile în viața ta. Reintri pe un făgaș normal, scrie dcnews.ro.

Gemeni

Mercur se pregătește să iasă din Vărsător și să reintre în Pești, de unde a retrogradat. Vei descoperi câte greșeli ai putut face în ultima lună.

Rac

Media cheltuielilor făcute în ultima perioadă te sperie și te pune pe gânduri. Încearcă să decoperi dacă ai avut nevoi, sau dacă ai avut și multe mofturi.

Leu

Orice elan îți va fi retezat de către colegii mai posomorâți, care nu concep să vii doar cu vorbe pompoase și fără argumente solide.

Fecioară

Se apropie luarea unei decizii importante în ceea ce privește relația în care te afli. Partenerul simte presiunea și te asigură de tot sprijinul său.

Balanță

Vezi mult mai clar situația financiară personală. Până acum luai în considerare bugetul la comun. 

Scorpion

Vorbele tale pot afecta oamenii dragi și nu numai. Chiar dacă i-ai obișnuit cu modul tău radical de a comunica, astăzi riști să îi superi.

Săgetător

Prinzi putere la locul de muncă și devii mult mai stăpân pe proiectele tale. Superiorii vor observa schimbarea pozitivă și te vor aprecia.

Capricorn

Curajul este bun, dar agresivitatea sau impulsivitatea nu. Deși răbdător din fire, treci printr-o fază în care vrei să te arunci repede în orice proiect.

Vărsător

Diplomația este cheia succesului în această zi. Și chiar ai resurse în a studia bine o situație și de a o expune într-un mod corect pentru toate părțile.

Pești

Nu te lăsa abătut mult timp! Oricine se sperie zilele acestea, dar tu poți înlemni și astfel îți periclitezi orice efort profesional sau personal.


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE