Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop 10 septembrie. Zodia care cunoaște un declin financiar. Astrele nu mai sunt de partea ei

Wednesday, 09 September 2020, 14:58 Sursă: Realitatea.net

Berbec 

Ești mai pregătit ca oricând să-ți asumi anumite riscuri, iar asta cu siguranță nu este ceva rău. Doar așa vei putea avansa atât în carieră, cât și în plan personal și sentimental.

Taur

Dorința ta de libertate este peste limite și vei încerca să faci tot posibilul pentru a te simți așa. Dacă nu ești implicat într-o relație, s-ar putea ca azi să cunoști pe cineva.

Gemeni

Energia ta de azi este una molipsitoare la muncă, dar și acasă. Vei profita de aceasta și vei duce la bun sfârșit activitățile care au fost lăsate deoparte.

Rac

Situația ta financiară pare să te preocupe destul de mult. Încearcă să nu te pierzi cu firea, găsește modalități de a investi banii în noi proiecte.

Leu

Se pare că, în ultima perioadă, ai cam neglijat familia și căminul. Chiar dacă activitățile de la locul de muncă sunt foarte solicitante, încearcă să găsești o metodă de a echilibra ambele părți.

Fecioară

Dacă la începutul zilei ești concentrat pe treburile de la birou, spre seară te vei delecta cu o cină în oraș. Un prieten vechi pare să își facă din nou simțită prezența în viața ta.

Balanță

Vei avea parte pe tot parcursul zilei de experiențe noi și interesante. Acest lucru te va relaxa și vei avea mai multă energie chiar și pe finalul zilei.

Scorpion

Situația ta financiară pare să scadă puțin, dar nu este un motiv de îngrijorare. Îți vei reveni până la sfârșitul lunii.

Săgetător

Acum că starea sănătății tale a cunoscut îmbunătățiri, pari a fi mult mai liniștit. Te vei implica serios în toate treburile pe care le ai de făcut. 

Capricorn

Se pare că azi vei lua în considerare posibilitatea de a te apuca de un curs care îți va fi de folos pe viitor. Partenerul tău te va susține.

Vărsător

Azi ești pus serios pe treabă, mai ales că, în ultima vreme, ai fost puțin cam "comod". Vei avea parte de aprecierea celor dragi.

Pești

Ziua va începe cu conversații lungi, majoritatea dintre ele fiind în contradictoriu. Încearcă să îți păstrezi calmul.

Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE