Coronavirus - România: 484550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Explicaţia uluitoare din spatele acestei poze. Ce se întâmplase cu doar câteva clipe înainte

Saturday, 26 December 2015, 17:21 Sursă: REALITATEA.NET

Russell Whaley este unul dintre pompierii de la descarcerare chemaţi să intervină la locul unui accident rutier petrecut în Chandler, Arizona.

În maşina avariată se aflau o femeie şi fiul ei, Lucas, în vârstă de 4 ani. Pentru că mama copilui fusese uşor rănită, iar medicii îi acordau ajutor, Russell a decis să facă tot ce poate pentru ca micuţul să nu se sperie.

Aşadar, bărbatul a luat o carte de poveşti pe care o avea în maşină şi a început să-i citească băieţelului, scrie Today.com.

"Fiul meu era destul de îngrijorat şi speriat. Era destul de agitat când m-a văzut cu masca de oxigen şi toţi medicii în jurul meu", a povestit Shana Pacheco, mama puştiului.

Ulterior, pompierul a explicat cum s-a petrecut totul: "Lucas purta un tricou cu Ţestoasele Ninja, aşa că am început să vorbim despre asta. Câteva minute mai târziu, el stătea în poala mea şi împreună citeam dintr-o carte, pe marginea drumului".

Femeia a fost extrem de impresionată de gestul lui Russel, dar şi de atenţia pe care colegii lui i-au acordat-o băieţelului.

"Un alt membru al echipajului i-a făcut un balon dintr-o mănuşă de plastic şi a desenat pe ea o faţă zâmbitoare. Asta nu e neapărat în sarcina lor. Şi toată echipa a rămas alături de noi până când soţul meu a ajuns la locul accidentului şi ne-a luat acasă", a spus Shana.

Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE