Cuplul din zodiac cu cea mai urâtă despărțire

Friday, 06 December 2019, 11:05 Sursă: Realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

Despărțirile, indiferent de motiv, sunt, de cele mai multe ori dureroase.  Oricât de greu ar fi să pui punct unei relații, de multe ori este singura soluție care, pe termen lung va face bine ambilor parteneri.

Gemeni-Leu

Firea duală a Gemenilor va enerva la culme pasionalul Leu. Va fi o despărțire zgomotoasă, cu farfurii sparte și lacrimi vărsate. Totuși, este singura soluție ca cei doi să se poată bucura de un trai liniștit pe viitor. Firi total opuse, cei doi sunt îndemnați să-și găsească parteneri potriviți cu personalitatea lor.

Nu este singurul cuplu cu probleme majore la despărțire, potrivit DivaHair:

Pești-Scorpion

Deși compatibili la început, cei doi nu mai au ce să-și spună.  Comportamentul tot mai bizar al Scorpionului îi va afecta pe nativii din Pești, care vor deveni emotivi și vor căuta în altă parte fericirea. O separare nu va fi deloc ușoară între cei doi, mai ales că Scorpionul nu va recunoaște nici în ruptul capului ce îl determină să se comprte ciudat. În ciuda lacrimilor care vor curge la final, cei doi trebuie să își asume faptele și să găsească puterea să o ia de la capăt.

Rac-Berbec

Firea libertină a racului îi va da bătăi de cap nativului Berbec. Acesta, la rândul său, va încerca să-și controleze partenerul. Faptul că Racul nu a lăsat trecutul în urmă va contribui la motivele despărțirii dintre cei doi. Racul va încerca să își ascundă faptele, dar adevărul va ieși la iveală, în cele din urmă.  Din această experiență, nativul din Berbec va învăța să acorde spațiu și libertate partenerului, iar Racul, să facă pace cu trecutul înainte de a se implica într-o nouă relație.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri