Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum se poartă când te înșală, în funcție de zodie

Thursday, 17 September 2020, 15:48 Sursă: Realitatea.net

Însă multe teorii au fost realizate în jurul motivului pentru care bărbații recurg la adulter, iar astrele au și acestea aportul lor. Așadar, îți arătăm cum îți poți da seama dacă partenerul tău te înșală, în funcție de semnul său astrologic.

Berbec

Berbecul este spontan și imprevizibil. Dacă bărbatul Berbec nu dorește să se implice într-o partidă de amor neplanificată cu tine, atunci ai tot dreptul să te îndoiești de fidelitatea lui. Este aproape imposibil ca un bărbat Berbec să nu vrea să profite de o situație spontană. Dacă acest lucru începe să se întâmple mai regulat, cel mai probabil are ceva de ascuns. Nici nu te gândi de două ori la asta. Bărbatul Berbec are nevoie de entuziasm în viața și relația lui. Dacă nu ești palpitantă și gata de acțiune, el te va lăsa cu siguranță în urmă și va găsi acea emoție în altă parte. Acesta este cel mai mare motiv pentru care înșală.

Taur

Vei ști că face ceva greșit de îndată ce începe să încerce prea mult să te facă să-i crezi poveștile. Dacă începe să-ți ofere scuze pentru lucrurile pe care nici măcar nu-i ceri să le explice, atunci ascunde ceva, posibil o aventură. Bărbații Taur nu sunt genul care înșală, în general, dar tind să mai "alunece" prin altă părți, din când în când. Bărbatul Taur este extrem de loial, dar și extrem de senzual. Se poate întâmpla să fie atras într-o aventură doar din cauza emoției și de dragul de a experimenta ceva nou. Citește continuarea


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE