Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum îți pierzi sufletul pereche, în funcție de zodie

Tuesday, 06 October 2020, 13:09 Sursă: Realitatea.net

Orice persoană are defecte, iar zodiile nu fac excepție de la acest lucru. Anumite trăsături le fac să fie mai predispuse în a-și pierde perechea, și tocmai de aceea trebuie să știe care sunt acestea și cum să își controleze reacțiile. Doar așa vor putea salva relația și vor avea un viitor alături de sufletul lor pereche. 

Vezi care sunt trăsăturile care te pot face să rămâi singură pentru tot restul vieții!

Berbec

Nu ai nicio problemă cu a te îndrăgosti. Iubești această stare și sentimentul de a experimenta lucruri noi. Ce te deranjează cel mai mult este monotonia care se instalează în relația de cuplu. Îți place să fii într-o cursă continuă, mereu în mișcare și să treci prin schimbări. Atunci când îți găsești sufletul pereche, ai șanse mari să îl pierzi din cauza neliniștii tale și fricii de a te stabili.

Taur

Iubești profund și fără frică, iar acest lucru este una dintre cele mai apreciate calități pe care le ai. Ești tipul de parteneră visătoare, gânditoare, fără nicio urmă de egoism, caldă. Totuși, această intensitate cu care iubești poate fi copleșitoare. Îți este foarte greu să lași lucrurile în trecut și să treci mai departe, chiar și atunci când persoana iubită își cere scuze. Nu reușești să înțelegi de ce ființa pe care o iubești cel mai mult în această lume greșește, și din acest motiv ai șanse mari să îți pierzi sufletul pereche. Citește continuarea

 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE