Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce vrea de la tine ca să te ceară în căsătorie, în funcţie de zodia lui

Thursday, 24 April 2014, 23:27 Sursă: REALITATEA.NET

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Nativul din Taur nu se va căsători decât în momentul în care se va convinge că lupţi pentru liniştea căminului vostru. Are nevoie de armonie şi multă dragoste, dar până şi el are o pretenţie exagerată. Acesta îţi va lăsa de la început de înţeles că trebuie să fii foarte chibzuită din punct de vedere financiar.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni are pretenţia ca viitoare lui soţie să fie capabilă să îl scoată din orice stare proastă. Să fie veselă şi mereu să îl surprindă plăcut. Atunci când el este distant sau îngrijorat, ea nu trebuie să caute afecţiune în altă parte, ci să încerce să îl schimbe.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Nativul din Rac se îndrăgosteşte foarte repede şi ar face orice ca să nu te piardă. Aşa că nu are timp să se gândească la condiţii şi nici nu are vreun şablon atunci când îşi alege soţia. E posibil însă să fie o decizie din grabă, şi abia apoi să apară pretenţiile sau regretele.

Leu (22 iulie - 22 august)

Nativul din Leu spune lucrurilor pe nume din prima clipă, aşa că dacă are gânduri serioase şi vrea să se căsătorească, atunci îţi va spune direct ce aşteaptă de la tine. Acesta nu ar rezista într-un mariaj cu tine dacă ar fi nevoit să facă aşa cum decizi tu. Pentru el e foarte important să îl laşi pe el să fie capul familiei şi nu suportă să fie comandat.

 

Citește articolul integral pe Eva.ro.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE