Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Brad Pitt, primul interviu după divorţul de Angelina Jolie. Actorul a avut probleme cu drogurile

Thursday, 04 May 2017, 13:31 Sursă: REALITATEA.NET

"Am început terapie prin consiliere psihologică. Îmi place. Am lucrat cu doi psihologi pentru a-l găsi pe cel potrivit", a spus actorul. Acesta a recunoscut că s-a luptat cu alcoolismul şi drogurile în trecut şi a spus că s-a detaşat emoţional de alţii, scrie Mediafax.ro.

"Am rămas foarte în urmă când vine vorba să-mi conştientizez emoţiile. Sunt mult mai bun la a le ignora.", a declarat vedeta.

Jolie a anunţat în septembrie 2016 că depune divorţul de actor. Cuplul a fost împreună din anul 2004 şi s-a căsătorit abia în 2014.

Un proces pentru custodia copiilor a fost dezvăluit în mass media după ce Jolie a depus divorţul de Pitt în septembrie 2016 şi a solicitat custodia integrală a celor şase copii ca urmare a unui presupus incident la bordul avionului privat al lui cuplului, după ce aceştia se întorceau în Los Angeles din Franţa.

Cuplul de actori a ajuns în cele din urmă la un acord în ianuarie pentru a sigila documentele asupra custodiei copiilor, iar în prezent cei doi actori se străduiesc să rezolve problemele şi să ajungă la un acord în privinţa divorţului: 'Atenţia mea este asupra copiilor, copiilor noştri,' a explicat actriţa într-un interviu pentru BBC acordat în luna februarie.

'Vom fi mereu o familie şi ăsta e gândul care mă face să rezist. Supravieţuiesc prin găsirea unei modalitaţi prin care să mă asigură că aceste evenimente ne vor face mai puternici şi mai uniţi,' a spus Jolie.


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE