Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

3 zodii ocrotite de Dumnezeu în 2020. Vor fi cele mai fericite. Urmează un an perfect

Saturday, 30 November 2019, 11:34 Sursă: Realitatea.net

Anul 2020 va fi unul foarte important, deoarece marchează începutul unei noi ere. Conjuncția dintre Jupiter și Saturn inițiază un nou ciclu de 20 de ani, care va influența în principal semnele de apă: Rac, Scorpion și Pești, considerate astfel cele mai norocoase zodii din anul 2020.

Nu sunt singurele zodii "protejate de Dumnezeu" în 2020. Pentru norocoasele zodiacului, centrul de interes trebuie să se mute în direcția planurilor de viitor și a proiectelor mega-importante. 

LEU. Un an adorabil ! Iată pe scurt cum va fi 2020 pentru regele zodiacului. Financiar, va fi un an în care banii vin și tot vin. Nu sunt bani câștigați ușor, veți munci pentru ei, dar eforturile vor fi răsplătite, spre deosebire de anii trecuți, în care parcă vi s-au scurs printre degete. La capitolul sănătate, astrele recomanda mai multă odihnă și eliminarea stresului, în a două jumătate a anului. 

SĂGETĂTOR. Nativii din Săgetător vor face multe schimbări în anul ce vine; unele impuse de factori externi, altele chiar de ei. Veți îndepărta din viață “balastul” – oamenii toxici, activitățile inutile, viciile. Financiar, săgetătorilor le va merge mai bine că până acum, dar nu sunt câștiguri neașteptate, potrivit newsin.ro, sunt recompense venite din muncă anilor trecuți. 

CAPRICORN. Capricornii se vor preocupa foarte mult de pacea interioară. Spiritualitatea voastră e tot mai pronunțată. Viață de familie – inclusiv cea sentimentală – va fi înfloritoare. Atenție însă că pot avea loc discuții pornite de la bani. În primele trei luni ale lui 2020, capricornii vor fi foarte ocupați – și nemulțumiți – la serviciu. Apoi, situația se mai limpezește.

PEȘTI. Nativii din pești vor avea succes profesional și un an destul de liniștit. Câștigurile bănești nu vor lipsi în 2020 și e posibil să va doriți o investiție mai mare, gen schimbarea mașinii. Veți reuși. Este un an în care aproape tot ce va propuneți – în mod realist – va iese. Totuși, în domeniul financiar, aveți grijă că, deși va intră mulți bani, aveți tendința de a cheltui nechibzuit. Economisiți cât de mult posibil.  
  


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE