Tribunalul a respins cererea lui Dragnea de recuzare a judecătorului

Wednesday, 29 January 2020, 07:54 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Potrivit unor surse, Dragnea invocă decizia CCR pe tema completurilor de trei judecători. Dacă anterior ceruse, fără succes, anularea condamnării, de această dată susține doar că menținerea sa în spatele gratiilor este nelegală.

Fostul președinte al Camerei Deputaților a fost condamnat definitiv la trei ani și jumătate de închisoare în luna mai, în celebrul dosar al angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

UPDATE Tribunalul Bucureşti a respins cererea lui Liviu Dragnea de recuzare a judecătorului care soluţionează contestaţia la executarea pedepsei în dosarul 'DGASPC Teleorman'.

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-29 08:03:28
Marius

Ma întreb dacă un pușcăriaș de rând, are tot atâtea cai de atac și atâtea "portițe", pe cât are acest borfaș ordinar?

2020-01-29 09:46:20
Imunitatea de coercițiune se mai respectă bre în Uganda ?

Da,dle Marius,legile nu sunt făcute pentru dl Dragnea,daca nu stiați,ci pentru oricine este nedreptățit .Numai ca dl Dragnea trebuia să conteste arestarea pe temei constituțional ,cum ar zice dl Zegrean,cț in România un sef de camera parlamentar[ nu poate fi arestat fără incyviin'area camerei/art 72 din mma noatră a tuturor,Constituția /.Deci calea e,chemarea în judecată pe decătorul care a pus in executare un mandat de arestere,inainte de a se aboga legea pensiilor speciale.

Alte articole din: JUSTIŢIE