Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop marți, 29 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Tuesday, 29 April 2014, 09:35 Sursă: REALITATEA.NET

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 29 aprilie

Berbecii trebuie sa dea dovada de simt pragmatic si sa treaca de la faza de planificare la cea de actiune, de contructie. Vor primi ajutor de la astrele care ii vor determina sa se concentreze mai mult de rezultate tangibile decat pe visuri marete, dar lipsite de planuri de actiune. Pe de alta parte, nevoia de afirmare si de realizare a obiectivelor ii face pe Berbeci sa fie nelinistiti. Nativii acestei zodii ar trebui sa gandeasca mai lucid si sa constientizeze ca “miracolele” la care spera nu se pot realiza intr-o noapte.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 29 aprilie

Taurii se afla in punctul in care, oricand, pot avea parte de un moment inspirational care sa le schimbe directia prestabilita, fie pe plan profesional, fie personal. Eclipsa Solara de marti cade in semnul Taurului, fapt care o sa-i perturbe pe nativii acestei zodii, determinandu-i sa fie mai impulsivi in sustinerea propriilor opinii. Taurilor le este recomandata o atitudine precauta si mai multa gandire inainte de actiune sau de cuvinte, pentru a nu se periclita pe termen lung.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 29 aprilie

Gemenii vor fi marcati de un sentiment usor obscur, ca si cand stiu ca le scapa ceva important din vedere, dar nu-si dau seama ce. Desi activitatile lor au evoluat in favoarea lor, chiar daca i-a suprasolicitat in ultima perioada, Gemenii tot cauta nod in papura pentru fiecare lucru nou sau pentru demersurile din jurul lor. Din pacate, sentimentul incomod care ii incearca sau instinctul care le spune ca ceva nu este intocmai in regula ar putea sa se dovedeasca justificate. Gemenii trebuie sa dea dovada de bagare de seama, sa fie ochi si urechi la tot ce se intampla in jurul lor caci ar putea sa le scape tocmai acea portita de care au nevoie sa evolueze.

RAC – horoscopul zilei de marti, 29 aprilie

Oamenii din jurul Racilor le sar in ajutor si ii directioneaza catre calea cea buna, cea eficienta, mai ales pe plan profesional. Insa nativii acestei zodii numai de sfaturi si de directionari nu au chef, motiv pentru care ar putea fi considerati de unele persoane din jurul lor nerecunoscatori. Racii ar trebui sa fie, la randul lor, cu bagare de seama caci, in realitate, se afla la o rascruce si orice sfat, critica sau comentariu ar putea sa le dezvaluie exact ceea ce trebuie sa faca pentru a o lua pe calea cea buna.

Citește articolul integral pe lyla.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri