Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop complet 27 mai. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Tuesday, 27 May 2014, 09:43 Sursă: REALITATEA.NET

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 27 mai

Esti pregatit, intr-un final, sa renunti la resentimentele vechi care vizeaza o anume persoana si o anume situatie din trecut pentru ca ti-ai dat seama ca a tine suparare nu te ajuta cu absolut nimic. In activitatile de munca, esti gata sa-ti ajuti colegii, dar in ciuda intentiilor tale altruiste, s-ar putea sa intampini reactii negative, rezistenta din partea celorlalti. Inarmeaza-te cu argumente!

TAUR – horoscopul zilei de marti, 27 mai

Esti constient ca ai de facut niste decizii, insa nu ai reusit pana acum sa-ti stabilesti clar obiectivele, motiv pentru care ai pareri impartite si nu stii in ce directie sa faci primul pas. In relatiile sociale pot aparea tensiuni pentru ca fiecare vrea altceva. Daca nu te coordonezi cu celalalt, orice activitate se va solda cu esec.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 27 mai

Ai o multime de lucruri mici de rezolvat, dar treptat le vezi finalitatea. Incearca sa te organizezi si sa le realizezi pe fiecare in parte. Nu incerca sa rezolvi toate problemele deodata, caci vei ajunge sa te simti epuizat. Prioritizeaza-ti activitatile si fa-le pas cu pas. Acorda atentie la ceea ce-ti spun cei din jur!

RAC – horoscopul zilei de marti, 27 mai

Ai planuri mari cu privire la ziua asta si chiar stii ce trebuie sa faci ca sa le realizezi, insa iti dai seama ca duci lipsa de energie pentru a-ti atinge obiectivele. Nu te angaja in mai multe activitati deodata. Indeplineste-ti obligatiile una cate una, pornind de la cele care sunt urgente. Pe plan personal, esti usor instabil emotional. Incearca sa nu te lasi surmenat de oboseala psihica. Constientizeaza ca orice stare negativa pe care o ai este una temporara, iar gestionarea ei de succes depinde doar de modul in care abordezi tu problema.

Citește articolul integral pe lyla.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri