Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

HOROSCOP. Află-ţi destinul în funcţie de zodiacul evreiesc

Tuesday, 29 April 2014, 11:17 Sursă: REALITATEA.NET

Aleph (Bivolul), între 20 martie şi 5 aprilie

Persoanele născute sub acest semn nu se dau niciodată bătute. Sunt firi creative, care reuşesc întotdeauna în viaţă. În dragoste, sunt destul de prudente şi nu se aruncă cu capul înainte într-o relaţie. Persoanelor din semnul Aleph le place să se lase prinse în jocuri ale seducţiei.

Beth (Casa), între 6 aprilie şi 21 aprilie   

Sunt persoane cărora le place confortul familiei. Generoase, loiale şi sensibile, sar imediat în ajutor. În dragoste, sunt fideli şi dăruiesc totul partenerului. Sunt firi confortabile, cărora nu le prea plac schimbările. De aceea, în timpul liber, au tendinţa să nu iasă prea mult din casă.

Gimel (Cămila) între 22 aprilie şi 10 mai     

Sunt genul de oameni care traversează deşertul fără să se teamă de căldură sau de sete! Chiar dacă întâlnesc multe obstacole, nu se dau niciodată bătuţi. Nu duc lipsă nici de încăpăţânare. Cât despre dragoste, nu au nevoie de pasiune, cer prietenie de la partener.

Daleth (Poarta ), între 11 mai şi 21 mai 

De tine depinde dacă deschizi sau închizi o poartă, mereu vei avea de ales între două situaţii. Odată făcută alegerea, nu regreţi, căci ai o personalitate puternică. În dragoste, eşti o persoană norocoasă. Te vei căsători o singură dată. Ai şi noroc la bani şi eşti persoana potrivită pentru funcţii de conducere.

He (Fereastra), între 22 mai şi 10 iunie     

Îţi plac provocările, deşi eşti o persoană destul de timidă. Iubeşti călătoriile şi nu poţi trăi fără prieteni. În ceea ce priveşte relaţiile amoroase, te deschizi foarte greu, pentru a-ţi ascunde timiditatea.

Vau (Cârligul), între 11 iunie şi 22 iunie   

Eşti plină de idei şi îţi place să fii în centrul atenţiei. Egoismul şi încăpăţânarea te caracterizează, mai ales când vine vorba de proiectele de serviciu. În dragoste, eşti persoana care trebuie să fie ocrotită, căreia partenerul trebuie să-i arate dragostea n fiecare zi. Nu suporţi trădarea.

Zain ( Sabia), între 24 iunie şi 13 iulie

O fire bătăioasă şi plină de carismă. Îţi palce sinceritatea şi deteşti persoanele cu două feţe. De asemenea, persoanele născute sub semnul Sabiei nu îşi ies aproape niciodată din pepeni şi se gândesc de două ori înainte de a lua o decizie.

Cheth (Gardul), între14 iulie şi 26 iulie

Sub semnul echilibrului stau cei născuţi în această perioadă a anului. Oricât de multe piedici vor întâlni, ei nu se vor lăsa dărâmaţi de greutăţi. Sunt oameni toleranţi, care îşi fac prieteni noi foarte uşor. Nu suportă să trăiască în singurătate. Sunt familişti convinşi, cărora le plac copiii.

Teth (Şarpele), între 27 iulie şi 9 august

Reprezintă puterea, sunt persoane de temut, care sunt gata oricând să atace, atunci când se simt ameninţate. Nu le plac compromisurile. În dragoste, iubesc pasional, însă de cele mai multe ori, îşi vor găsi un partener stabil abia după vârsta de 30 de ani. Sunt şi persoane puţin zgârcite, lucru care le va ajuta să devină destul de bogate.

Yod (Palma), între 10 august şi 23 august

Firi optimiste, văd întotdeauna partea plină a paharului. În zodiacul evreu, palma este simbolul creativităţii. Dacă te-ai născut sub acest semn, ai tendinţa să acorzi prea multă încredere celor din jur şi uneori să ai de suferit din această cauză. Eşti însă o persoană care nu poartă ranchiună.

Kaph (Mâna), între 24 august şi 10 septembrie

Sunt persoane foarte receptive, dar cărora nu le plac criticile. Evită să-şi exprime sentimentele şi au doar câţiva prieteni de încredere. Sunt genul de oameni cărora le place să privească din umbră, iar apoi să acţioneze. Preferă să îşi petreacă timpul liber în mijlocul naturii, în detrimentul petrecerilor.

Citeşte continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro.

 


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri