Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop 9 noiembrie 2019. Nimic nu se construieşte peste noapte

Friday, 08 November 2019, 17:17 Sursă: REALITATEA.NET

Horoscop 9 noiembrie 2019. Berbec

Te afli înaintea unui eveniment căruia îi acorzi o importanţă specială. Ai emoţii, desigur, ca înaintea oricărui moment capital. E nevoie să iei decizii foarte clare, pentru a fi sigur că alegi calea cea mai bună pentru tine. Ca să poţi trasa o direcţie dreaptă şi bună înaintea ta, mai întâi ar fi bine să arunci o privire limpede înapoi, ca să cureţi spaţiul din jurul tău. Dă la gunoi ce nu-ţi mai este de folos (relaţii, amintiri, informaţii, resentimente) şi abia după aceea porneşte pe noul drum cu inima complet purificată, gata să primeşti altceva.

Horoscop 9 noiembrie 2019. Taur

Dacă pleci la drum, nu te aştepta ca totul să decurgă lin şi fără peripeţii, pentru că este o zi în care tot ce faci necesită eforturi suplimentare. Ori se schimbă traseul sau destinaţia pe parcurs, ori maşina îţi creează unele probleme, ori la capăt nu te aşteaptă ceea ce ai preconizat la plecare, încât te poţi întoarce acasă cu treburile nerezolvate. Nu strică să te informezi înainte de plecare de eventualele situaţii neprevăzute care ar putea apărea, pentru că precauţia poate fi un atu.

Horoscop 9 noiembrie 2019. Gemeni

Tu eşti cheia oricărei probleme, pentru că nimeni nu te întrece când vine vorba de creativitate! Îţi pui în joc toate talentele, pentru că tu ai curajul de a încerca şi soluţii pe care alţii le evită din teama de a nu da în bară. Tu, în schimb, ai suficient curaj pentru a încerca şi alte variante, unele originale, altele ciudate, pentru că ştii sigur că totul are o soluţie, dacă eşti dispus să încerci. Alţii spun din start că nu se poate, dar la tine nu există nu se poate!

Horoscop 9 noiembrie 2019. Rac

Treci şi tu cu vederea atmosfera agresivă din jurul tău! E normal ca toată lumea să se agite cât timp lucrurile nu au ajuns pe un teren mai clar. Nici tu nu eşti sigur pe direcţia în care mergi, nici ceilalţi nu se pot linişti încă, de aceea conflictele mocnesc aproape de tine. Eşti nevoit să suporţi această situaţie, pentru o vreme, conştient că înainte de clarificarea unei situaţii, întotdeauna se agită spiritele, iar tu eşti acum în miezul acestei tensiuni.

Horoscop 9 noiembrie 2019. Leu

Horoscop 9 noiembrie 2019.  Nu te lăsa învins de tonul ridicat al celor cu care discuţi azi, ci urmează de fiecare dată căile corecte şi legale în ceea ce faci. Unii vor încerca să te intimideze cu critici şi cu acuze dure, dar fii sigur că sunt nemeritate! E modul lor de a-şi impune poziţia apelând la o atitudine dură, ca de profesori puşi pe note proaste, dar cât timp tu nu te simţi vinovat de nimic şi faci totul ca la carte, nimeni nu te poate îngenunchea.

Horoscop 9 noiembrie 2019. Fecioară

Priveşte cu maximă obiectivitate la tine, la cel care eşti, cu bune şi cu rele, şi descoperă-ţi erorile. Nu eşti întotdeauna cel mai corect, cel mai bun, cel mai curat, şi trebuie să recunoşti de unul singur asta, înainte de a veni altcineva să te descrie în cuvinte dezonorante. Dacă te simţi cu musca pe căciulă pentru un gest cu care nu te mândreşti, ai acum şansa de a privi lucid la faptele tale ca să le repari de urgenţă. Spune mersi că nu apar deja sancţiunile, ci doar ţi se dă minunata şansă de a lipi ce oalele sparte, de a spăla pata lăsată, de a-ţi recupera imaginea pe care o meriţi.

Horoscop 9 noiembrie 2019. Balanță

Nu-ţi displace deloc starea de linişte care s-a lăsat peste unele planuri ce nu mai aduceau nimic nou în peisaj. Seamănă cu o zi de totală relaxare, în care nu-ţi mai baţi capul cu problemele de zi cu zi, nici cu piedicile care te ţineau pe loc de la o vreme, ci reuşeşti să te bucuri de linişte, de relaxare, de o stare de comoditate binefăcătoare pentru a-ţi recăpăta buna dispoziţie.

Horoscop 9 noiembrie 2019. Scorpion

Nu primeşti întotdeauna aceleaşi semne de afecţiune şi de simpatie de la cei din jur, chiar dacă tu le vorbeşti amabil şi frumos. Unii vor da replici severe chiar şi la cele mai plăcute gesturi ale tale, dar nu pui la suflet acest comportament. Eşti convins că fiecare are toanele lui şi, dacă azi se poartă urât, mâine sigur îşi vor da seama de felul cum te-au tratat şi vor repara greşeala.

Horoscop 9 noiembrie 2019. Săgetător

Din optimismul debordant cu care tratezi tot ce se petrece în jurul tău se nasc azi proiecte creatoare de excepţie. Eşti stimulat să visezi până departe, ai curajul să adaugi noi şi noi detalii la scopul propus şi eşti încântat să vezi ce bine evoluează toate într-o direcţie promiţătoare. Primeşti suficiente garanţii, informaţii folositoare, îndrumări benefice ce duc spre scopul ales, încât nu stai pe loc, ci foloseşti fiecare clipă pentru a mai completa cumva tabloul frumos pe care îl creezi.

Horoscop 9 noiembrie 2019. Capricorn

Nimic nu se construieşte peste noapte. Ca atare nici relaţia pe care tocmai o începi acum nu poate ajunge la punctul său maxim cât ai clipi. Ai răbdare, investeşte tot ce ai mai bun în ea, fă în aşa fel încât să vă cunoaşteţi mai bine. Fiecare zi care trece mai pune o cărămidă la relaţia voastră, deci trebuie să fii conştient că nici nu poţi spune foarte clar, deocamdată, încotro mergeţi. Important e că relaţia evoluează frumos în faţa ta, dar e cale lungă până îşi va arăta adevărata valoare.

Horoscop 9 noiembrie 2019. Vărsător

Ţi-ai luat pe umeri nişte responsabilităţi care s-ar putea să te depăşească în acest moment. Te-ai crezut mai matur şi mai bine pregătit pentru o situaţie foarte serioasă, când tu încă mai cauţi, încă mai înveţi, încă mai experimentezi… Ar fi bine să-ţi recunoşti limitele cu sinceritate şi, acolo unde nu ştii ce să faci, să-ţi accepţi poziţia de novice şi să ceri sfaturi de la cei care deţin deja cunoştinţele din respectivele domenii. Nu le ştii tu chiar pe toate, dar şansa ta minunată de azi e că ai ocazia de a învăţa ceea ce nu ştii.

Horoscop 9 noiembrie 2019. Pești

Ai mari rezerve că ceea ce visezi să atingi ar fi posibil, dar norocul tău e legat de prezenţa unei persoane din preajma ta care are rol binefăcător asupra ta: de balsam, de liniştire a psihicului tău cam negativist. Ascultă-l, urmează-i îndrumările şi sfaturile, ţine cont de părerile sale care sunt avizate, bine documentate şi argumentate încât ai putea să-i calci pe urme fără reţinere.

Citește horoscopul complet acvaria.com


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri