Cum reacționează zodiile când ajung în Rai

Saturday, 30 May 2015, 23:48 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Berbec

Berbecul este un om rațional și nu prea crede în Rai sau Iad. În momentele lui de slăbiciune, însă, își imaginează Raiul ca locul în care el ar fi regele. Nu este, deci, de miare că atunci când va ajunge acolo, va fi dezamăgit. Orice ar găsi, va fi sub așteptările sale.

Taur

O călătorie spre Rai nu este deloc ușoară pentru un Taur, care va fi sleit de puteri când va da cu ochii de Sfântul Petru. Nu va observa nici verdeața liniștea care domnește acolo, pentru că gândul lui va fi la mâncare.

Gemeni

Gemenii s-ar putea să aibă câteva amintiri dintr-o viață anterioară, atunci când va ajunge la poarta Raiului. Teama pe care a simțit-o când a fost alungat de acolo va pune din nou stăpânire pe el și îl va face să se simtă confuz. Principala lui întrebare va fi de ce a fost din nou chemat, fără să se gândească că poate și-a meritat, de această dată, locul.

Rac

Nu există fericire mai mare pentru un Rac decât un loc plin de iubire și fericire. Raiul îi va umple inima de împlinire și îl va face să tresară la gândul că toată lumea de acolo îi va oferi dragoste, scrie unica.ro.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: HOROSCOP