Coronavirus - România: 69374 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

10 motive pentru care sa iubesti zodia Capricorn

Tuesday, 13 May 2014, 10:41 Sursă: REALITATEA.NET

Iata care sunt caracteristicile Capricornului care te vor face sa ii apreciezi semnul astrologic!

1. Capricornul te motiveaza

Ai nevoie de un plan de bataie si de cineva care sa te motiveze in tot ceea ce faci? Daca ai pe langa tine un Capricorn, te poti considera o persoana norocoasa . Nativele acestei zodii nu se dau niciodata batute si te pot invata ce trebuie sa faci pentru a-ti atinge telul. Este stiut faptul ca o reprezentanta a acestui semn de pamant se va baza pe un plan bine pus la punct. De aceea, reuseste intotdeauna in tot ceea ce isi propune, asa ca ai face bine sa ii asculti sfaturile! 

2. Capricornul este o gazda minunata

Daca te vei duce in vizita la un Capricorn, vei fi primit ca acasa. Nativele acestei zodii nu se dau inapoi de la a-si face musafirii sa se simta minunat, asa ca fac tot ce le sta in putinta pentru aceasta.

3. Capricornul este puternic

Indiferent de greutatile prin care trece o nativa a zodiei Capricornului, ea nu se va lasa doborata. Daca mama, sora sau cea mai buna prietena a ta este o reprezentanta a acestui semn, trebuie sa o apreciezi si sa o admiri pentru firea ei.

4. Capricornul este un familist convins

Iata inca una dintre caracteristicile Capricornului care o fac pe nativa sa fie privita ca o persoana speciala! Este vorba despre latura ei sensibila, inclinata spre familie. Chiar daca nu si-o manifesta intotdeauna, aceasta nu inseamna ca sentimentele ei nu sunt puternice.

Citește articolul integral pe divahair.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri