Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vila Playboy a fost vândută! Suma colosală plătită de un om de afaceri celebrului Hugh Hefner

Wednesday, 17 August 2016, 15:27 Sursă: REALITATEA.NET

Proprietatea cunoscută sub numele de Vila Playboy a fost scoasă la vânzare, în luna ianuarie, pentru suma de 200 milioane de dolari. Omul de afaceri, în vârstă de 33 de ani, a anunţat achiziţionarea proprietăţii marţi, scrie Rador.

Conform înţelegerii, Metropoulos nu se va muta, în viitorul apropiat, în noua sa locuinţă întrucât fondatorul revistei Playboy, în vârstă de 90 de ani, poate locui în această vilă până la sfârşitul vieţii sale.

După aceea, omul de afaceri va uni imobilul situat pe un teren de cinci hectare cu proprietatea sa de două hectare, din vecinătate. Cele două imobile făceau parte în trecut din aceeaşi proprietate.

Vila Hefner, construită în anul 1927 pe proprietatea situată în apropiere de Beverly Hills, în stil Tudor (așa-zisul stil gotic englezesc din secol al XV-lea – n.r.), a fost cumpărată de Playboy, în anul 1972, cu suma de 1,1 milioane de dolari.

Potrivit declaraţiilor mai multor vizitatori, vila se află într-o stare nu prea bună. Pe proprietate se află trei clădiri pentru animale, un cimitir pentru animale mici, un teren de tenis, o cascadă, o piscină şi un teren de antrenament.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN