Tragedie aviatică. Un avion cu 113 oameni la bord s-a prăbuşit în Cuba (VIDEO + GALERIE FOTO)

Friday, 18 May 2018, 20:32, Sursă: REALITATEA.NET

Tragedie pe aeroportul internaţional din Havana. Un avion Boeing 737, cu 113 oameni la bord, s-a prăbuşit imediat după decolare, relatează presa locală. Preşedintele cubanez a vorbit despre "un mare număr de victime". Potrivit BBC, care citează surse media cubaneze, există doar 3 supravieţuitori.

Adaugă părerea ta

UPDATE 3: Potrivit BBC, care citează surse media cubaneze, există doar 3 supravieţuitori. Aceştia au fost transportaţi la spital, în stare critică.

UPDATE 2: Trei oameni, grav răniţi, au fost scoşi dintre resturile contorsionate şi transportaţi la spital.  

Ştirea iniţială:

Fotografiile trimise de martorii de pe aeroport arată o coloană înaltă de fum negru care se înalţă din locul unde a căzut un avion. O minge de foc mare, urmată de un zgomot puternic de fum, a fost vizibilă în apropierea aeroportului din periferia capitalei cubaneze, au relatat martorii. La bord se aflau 104 pasageri şi 9 membri ai echipajului, a anunţat presa de la Havana.

Sursă video: FB/Jessiik Perez

 

sursă video: Miami Herald

 

Potrivit CNN, e vorba de un avion care ar aparţine unei companii italiene şi care se îndrepta către orașul cubanez Holguin. Potrivit specialştilor, avionul s-a prăbuşit sau a încercat să aterizeze de urgenţă pe o şosea din apropierea aeroportului, moment în care a luat foc. 

Locul unde s-a prăbuşit avionul a fost înconjurat de maşini ale poliţiei si ale pompierilor.

Alte articole din: Ultimele Stiri