Cutremur de 7,3 grade în Japonia. Bilanţul victimelor creşte alarmant de repede: 19 morţi

Saturday, 16 April 2016, 08:57 Sursă: REALITATEA.NET

Autoritățile au atras atenția că există pagube însemnate pe o zonă extinsă, în timp ce apar informații privind zeci de persoane prinse sub dărâmături, dar și despre incendii și întreruperi de curent, scrie Agerpres.

Locuitorii din apropierea unui baraj au fost sfătuiți să părăsească zona din cauză că acesta s-ar putea prăbuși, a relatat postul de televiziune NHK.

Seismul din noaptea de vineri spre sâmbătă a atras o alertă de tsunami, care a fost însă ulterior anulată. Nu au fost înregistrare nereguli la cele trei centrale nucleare din zonă, a spus un oficial guvernamental.

Persoanele încă speriate după șocul de cu o zi în urmă au ieșit pe străzi după noul cutremur din cursul nopții.

Un incendiu a izbucnit în ceea ce pare a fi o clădire de apartamente în orașul Yatsushiro, în timp ce unele persoane au rămas prinse într-un sanatoriu în orașul Mashiki, potrivit NHK.

Postul de televiziune citat a relatat că ar exista șase morți și că 760 de persoane ar primi îngrijiri medicale în spitale, însă această cifră include și "persoanele care nu se simt bine", așa că este dificil de știut câți sunt răniți grav.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN