Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un fragment de avion găsit pe o plajă a Insulei Reunion ar putea fi al cursei malaysiene dispărute

Wednesday, 29 July 2015, 20:23 Sursă: REALITATEA.NET

Fragmentul de avion, care are lungimea de doi metri şi pare a fi o parte a unei aripi, a fost găsit pe o plajă din zona Saint-André, pe Insula Réunion.

"Este plină de melci submarini, un indiciu că a stat mult timp sub apă", au declarat martori citaţi de ziarul Le Point, scrie Mediafax.ro.

Fragmentul de fuselaj ar putea fi al unui avion prăbuşit în mai 2006 în largul insulei, al zborului MH370 (Malaysia Airlines) dispărut în martie 2014 sau al unui Airbus A310 al companiei Yemenia căzut în largul Arhipelagului Comore în iunie 2009.

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines (zborul MH370) a dispărut pe 8 martie 2014, în timp ce se deplasa din Kuala Lumpur (Malaysia) spre Beijing (China). La bordul avionului erau 239 de persoane, considerate decedate.

La începutul lunii iunie, un matematician de la Universitatea A&M din Texas susţinea că este probabil ca avionul MH370 al Malaysia Airlines, care a dispărut în urmă cu 15 luni în timp ce se deplasa de la Kuala Lumpur la Beijing, să fi plonjat vertical în Oceanul Indian.


Citeste totul despre:


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN