Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Trump Jr îl critică dur pe primarul Londrei în urma atacului. Reacțiile au fost pe măsură

Thursday, 23 March 2017, 21:32 Sursă: REALITATEA.NET

Titlul ediției din 22 septembrie 2016 a ziarului The Independent titrează: „Primarul Londrei susține că atacurile teroriste sunt parte integrantă din traiul într-un oraș mare”. Acesta este un citat din interviul mult mai amplu oferit de primarul londonez, Sadiq Khan, publicației britanice.

Ieri, în timp ce atacul terorist era în plină desfășurare, Donald Trump Jr. a preluat articolul într-o postare pe Twitter, alături de care a postat un comentriu sarcastic: „Probabil că glumești?!: Atacurile teroriste sunt parte integrantă a vieții într-un oraș mare, spune primarul Londrei, Sadiq Khan.”

Fiul cel mare al președintelui american conduce compania Trump Organization, dar nu deține niciun rol în cadrul Casei Albe. Cu toate acestea, obișnuiește să intervină în discuțiile în contradictoriul pe care tatăl său le are cu opozanții și criticii săi.

Considerând că citatul a fost scos din context și interpretat incorect și tendențions, colegii de partid și susținătorii lui Sadiq Khan au luat atitudine, postând pe conturile de socializare critici la adresa lui Trump Jr.

Laburistul Wes Streeting pare să fie cel mai virulent:

„Te folosești de un atac terorist împotriva orașului nostru pentru a-l ataca pe primarul Londrei doar ca să obții capital politic. Ești o rușine”, a comentat politicianul.

Ciaran Jenkins, un jurnalist de la Channel 4, l-a acuzat pe Trump Jr. că nu a citit întreg conținutul interviului „înainte să-l calce pe nervi pe primar, chiar în timpul transmisiei live a incidentului.”

Înainte de acest eveniment, primarul londonez, care este musulman, l-a criticat acerb pe președintele Trump pe tema interdicției de imigrare. Discuția în contradictoriu a escaladat atunci când Trump l-a îndemnat pe Khan să-și facă un test de evaluare a coeficientului de inteligență.   

Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN