Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

TRAGEDIE în Statele Unite: Fiica atletului Tyson Gay a fost ucisă în urma unui schimb de focuri

Sunday, 16 October 2016, 20:26 Sursă: REALITATEA.NET

Fata, în vârstă de 15 ani, a fost dusă la spital pentru a primi îngrijiri, însă acolo i s-a constatat decesul. Tyson Gay a confirmat moartea fiicei sale, la postul de televiziune Lex 18. "Nu a supravieţuit. Sunt foarte confuz. Abia ajunsese aici (n.r în Lexington) pentru vacanţă, e o nebunie. Nu am nicio idee despre ce s-ar fi putut întâmpla", a spus Tyson Gay, potrivit Mediafax.

Poliţia a demarat o anchetă pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu exactitate. Martorii ce se aflau în incinta restaurantului au relatat un schimb de focuri între două maşini, un Dodge Charger gri, şi o maşină sport de culoare închisă, cu geamuri fumuri. Poliţiştii americani au identificat şi arestat două persoane ce se aflau în maşina Dodge Charger, aceştia fiind duşi la secţie pentru integoratoriu.

În vârstă de 34 de ani, Tyson Gay este unul dintre cei mai cunoscuţi atleţi din Stele Unite ale Americii, fiind al doilea cel mai rapid om din istoria probei de 100 de metri, după Usain Bolt (9,69, faţă de recordul mondial 9,58). Gay este campion mondial în probele de 100, 200 şi 4x100 m (toate medaliile de aur au fost câştigate la Osaka, în 2007).

 

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN