Coronavirus - România: 62547 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tragedie în Italia: un român de 18 ani şi-a pierdut viaţa. Ultimul său mesaj, premoniţie?

Monday, 19 February 2018, 12:21 Sursă: REALITATEA.NET

Băiatul, de 18 ani, de origine română era originar din Tecuci și rezident în San Polo di Piave, în Italia. Aseară își conducea motocicleta, o Husqvarna, pe care se afla împreună cu un prieten, când s-a ciocnit cu un camion de remorcare. Din păcate, impactul dintre motocicleta lui Cosmin și camion a fost foarte puternic, pentru tânărul de numai 18 ani nu a mai fost nimic de făcut, el a murit la locul accidentului. Prietenul său italian cu care călătorea pe motocicletă a suferit răni grave dar situația sa este sub control, au declarat medicii, scrie Rotalianul.ro.

Dinamica incidentului este investigată de carabinierii stației Susegana, care au intervenit pentru constatări și reconstituiri. Ceea ce este sigur este că a fost un impact frontal, chiar dacă în momentul de față cauzele rămân necunoscute. La locul accidentului au fost prezente de asemenea două ambulanțe de la Conegliano și o altă mașină cu un echipaj medical.

În una dintre ultimele sale postări pe pagina Facebook, Cosmin scria: „Visează ca și cum ar trebui să trăiești pentru totdeauna. Trăiește ca și cum ai muri astăzi.”


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN