Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Suma uriașă pe care a plătit-o un doctor pentru lampa lui Aladin "STRICATĂ". Halucinant ce i s-a promis în schimbul banilor!

Monday, 02 November 2020, 13:06 Sursă: L. G.

Doi bărbați au fost arestați în India după ce au păcălit un doctor să cumpere o lampă magică. Prețul a fost unul pe măsura promisiunilor! Mai exact, 41.600 de dolari. 

Potrivit presei locale, cei doi i-au promis doctorului că lampa vrăjită îi va aduce "avere și sănătate". Chiar dacă avea să sărăcească la început, prețul total cerut pentru obiectul magic fiind de 200.000 de dolari, doctorul ar fi urmat să ducă, odată ce lampa intra în posesia sa, o viață lipsită de griji și să se scalde în bani. 

În ciuda reclamei făcute obiectului vrăjit, cei doi nu au reușit să scoată decât puțin peste 40.000 de dolari. Chiar și așa, "paguba" era acoperită...

Imagine

Potrivit poliției, doctorul a susținut, în plângerea sa, că cei doi "i-au spălat creierul". Într-o înșelăciune bine pusă la punct, se pare că șarlatanii s-au gândit la cele mai mici detalii: aceștia au tocmit până și un "duh", un bărbat îmbrăcat ca Aladin, care să-i ia și ochii, și mințile bietului doctor. 

Amit Rai, un oficial din Poliție, a declarat că cei doi bărbați au fost arestați. Din nefericire, nu a fost singurul caz de înșelăciune. Șarlatanii au mai păcălit și alți oameni naivi care au vrut să se îmbogătească peste noapte. 

În plus, cei doi par să aibă și o complice, o femeie de o frumusețe răpitoare, al cărei rol urmează să fie stabilit de anchetatori. Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN