Coronavirus - România: 121235 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Robotul umanoid chinez Jia Jia a acordat primul interviu

Monday, 24 April 2017, 19:47 Sursă: REALITATEA.NET

Kevin Kelly, expert în inteligență artificială și cofondator al prestigioasei reviste din San Francisco a realizat interviul via Skype, în timp ce Jia Jia, îmbrăcată ca o prințesă tradițională chineză, a încercat să răspundă la întrebări fără prea mare succes, într-un dialog transmis în direct de agenția oficială de știri Xinhua, preluat de Agerpres.ro.

"Poți să-mi spui numele tău, Jia Jia?", a fost prima întrebare pusă de Kelly, la care robotul a răspuns, "poate", în timp ce la întrebarea care este cel mai cunoscut actor chinez a spus că "nu știe".

Robotul finalizat în 2016 după trei ani de muncă și care la începutul anului a participat la conferința de noutăți tehnologice de la Shanghai și la "o întâlnire" cu fostul premier britanic David Cameron a rămas tăcut la multe întrebări.

Totuși Jia Jia și-a mișcat de câteva ori capul și ochii destul de realist și a știut să spună că Marele Zid se află în China, însă când expertul i-a cerut mai multe detalii a ripostat laconic, "da, Marele zid".


Citeste totul despre:


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN