Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gestul fiicei unui fost ministru, după ce i s-a refuzat mutarea, în AVION. A urmat un coşmar

Tuesday, 14 November 2017, 22:01 Sursă: REALITATEA.NET

Așa cum a relatat mass-media franceză, totul a pornit după ce femeii i s-a refuzat, în timpul zborului, un loc la clasa business. Apoi, aceasta s-a plâns de atitudinea deplasată a vecinului ei de scaun pe care chiar l-a acuzat că se...„masturba”. În urma altor două reclamații, femeia a fost, în sfârșit, mutată.

Incidentul nu s-a oprit, însă, aici. La aterizare, cei 14 membri ai echipajului Air France au fost reținuți la Buenos Aires, fiind interogați „în condiții necorespunzătoare drepturilor fundamentale ale persoanelor inculpate, iar unii dintre ei au fost încarcerați fără a li se da vreo explicație”, a menționat SNPNC, sindicatul personalului navigant.

Comandantul aeronavei a fost „închis într-o cameră de un metru pătrat, fără posibilitatea de a sta jos, fără a mânca și a bea timp de mai multe ore. A avut parte de un tratament umilitor, care l-a bulversat profund. El a fost interogat de ex-vice-ministrul Justiției, tatăl celei ce a formulat plângerea”, a relatat France Info.

După 24 de ore de izolare, a fost lăsat în libertate.

Conducerea Air France a cerut explicații ambasadei Argentinei în Franța, trimițând o adresă în acest caz și Ministerului francez al Afacerilor Externe.

sursa


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN